Chiricheş, te pupă Marika!

Ultima actualizare:

    Marika este cea mai cunoscută susţinătoare a celor de la Napoli, acolo unde joacă şi internaţionalul român Vlad ChiricheşFoto: Wenn
Marika este cea mai cunoscută susţinătoare a celor de la Napoli, acolo unde joacă şi internaţionalul român Vlad ChiricheşFoto: Wenn

Vlad Chiricheş a fost eroul napoletanilor în meciul câştigat în Liga Europa la Bruges. Reuşita decisivă a românului a fost apreciată de fanii echipei italiene, în frunte cu super-modelul Marika Fruscio.

Sub Vezuviu, fotbalul e o religie, astfel că orice victorie a celor de la Napoli e sărbătorită aşa cum se cuvine. Joi seară, „azzurrii” s-au impus cu 1-0 în deplasarea de la Bruges, pe un stadion fără spectatori (de frica unor atentate, belgienii au jucat cu porţile închise). Unicul gol al meciului a fost opera fundaşului român Vlad Chiricheş, aflat la prima sa reuşită pentru Napoli. Puţin înainte de pauză, internaţionalul nostru a pus latul în urma unei lovituri de colţ, mingea fiind trimisă elegant în plasa porţii celor de la FC Bruges. 

Pe reţelele de socializare, suporterii italienilor s-au declarat uimiţi de execuţia lui Chiricheş, jucător care n-a reuşit încă să se impună printre titulari. Fascinată de victorie şi de golul lui Chiricheş a fost şi Marika Fruscio. Model şi vedetă de televiziune, bruneta e celebră în întreaga Italie şi nu numai pentru marea sa dragoste, echipa de fotbal Napoli. De fiecare dată când are ocazia, Marika se dezbracă în direct şi pozează provocator în culorile formaţiei lui Chiricheş. De asemenea, când Napoli a câştigat Cupa Italiei în 2014, focoasa italiancă şi-a desenat trofeul pe pieptul extrem de generos. Acum, după succesul adus de Vlad Chiricheş, Marika Fruscio şi-a delectat admiratorii cu alte fotografii incendiare postate în spaţiul virtual.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net