Cele mai sexy înotătoare din lume

Ultima actualizare:

    Hanna Maria Seppala e lider printre cele mai sexy înotătoare din lumefoto: arhivă personală
Hanna Maria Seppala e lider printre cele mai sexy înotătoare din lumefoto: arhivă personală

Click! vă prezintă un top format din cele mai sexy înotătoare din lume. Pe lângă faptul că sunt foarte frumoase, ele sunt şi foarte bune în domeniul lor, medalile cucerite la campionate mondiale sau olimpiade fiind mărturie.

Cele mai sexy înotătoare din lume au fost cooptate şi pentru pictoriale sau pentru a participa în diferite reclame. În clasament sunt sportive ca Hanna-Maria Seppala, Zsuzsanna Jakabos, Natalie Coughlin, Bia şi Bianca Feres, plus Stephanie Rice.

Cele mai sexy înotătoare din lume - 1. Hanna-Maria Seppala

simeon stalpnicul png

Pe locul unu e Hanna-Maria Seppala. Finlandeza de 30 de ani a câştigat titlul mondial la proba de 100 metri liber la campionatele din 2003, din Barcelona. Ea a început să practice înotul de la vârsta de cinci ani, iar în 1999 a obţinut medalia de bronz la CM de juniori, porba de 50 metri liber.

Cele mai sexy înotătoare din lume - 2. Zsuzsanna Jakabos

simeon stalpnicul png

Poziţia a doua e ocupată de Zsuzsanna Jakabos. Unguroaica de 25 de ani îşi merită pe deplin locul printre cele mai sexy înotătoare din lume. A participat la ediţiile din 2004, 2008 şi 2012 ale Olimpiadei, la şapte probe, şi a avut cea mai bună clasare un loc şase la întrecerea de 4x200 metri liber.

Cele mai sexy înotătoare din lume - 3. Zsuzsanna Jakabos

simeon stalpnicul png

Natalie Coughlin se află pe ultima treaptă a podiumului. Americanca are 32 de ani şi a câştigat de-a lungul carierei 12 medalii Olimpice. Cu zece zile înainte de a împlini 20 de ani a devenit prima femeie ce a înotat 100 metri spate (în bazin de 50 de metri) în mai puţin de un minut. În 2008 a reuşit un alt record: prima americancă ce a obţinut şase medalii la o singură Olimpiadă.

Cele mai sexy înotătoare din lume - 4. Bia şi Bianca Feres

Bia şi Bianca Feres sunt pe poziţia a patra a topului nostru. Surorile gemene din Brazilia s-au apucat de înot şi gimnastică de la vârsta de trei ani şi au început să practice sincronul de la şapte. Au devenit campioane în ţara natală şi au ocupat locul doi la Jocurile Pan Americane. Au apărut pe coperta unor reviste sud-americane şi sunt printre cele mai sexy înotătoare din lume.

Cele mai sexy înotătoare din lume - 5. Stephanie Rice 

simeon stalpnicul png

Stephanie Rice închide clasamentul. Australianca de 26 de ani a câştigat trei medalii de aur la Olimpiada din 2008 şi în 2009 a devenit cetăţean de onoare al ţării sale. A participat la show-uri tv şi a avut contract cu un producător de automobile de lux. Înţelegerea a fost ruptă după ce a avut comentarii jignitoare pe twiter la adresa unor rugbişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net