Cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu, printre cele mai frumoase amante ale fotbaliştilorfoto: Playboy
Bianca Drăguşanu, printre cele mai frumoase amante ale fotbaliştilorfoto: Playboy

E foarte greu să faci un clasament care să cuprindă cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor, indiferent dacă aceştia s-au retras sau nu din activitatea de jucători profesionişti. Totuşi, dintr-o asemenea ierarhie n-au cum să lipsească nume precum Bianca Drăguşanu, Anamaria Prodan şi Vica Blochina.

Cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor. Bianca, febleţea lui Mutu

Deşi Adi Mutu a avut multe cuceriri la viaţa sa, se pare că una singură i-a picat cu tronc fostului internaţional român. Cel puţin aşa a susţinut recent Bianca Drăguşanu, una dintre cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor. Conform spuselor Biancăi, ea a fost iubita secretă a lui Mutu timp de un an şi jumătate, într-o perioadă în care “Briliantul” era căsătorit cu Consuelo şi totul părea să meargă perfect între ei. Pentru a demonstra faptul că şi-a băgat coada în viaţa de familie a lui Mutu, Bianca a scos la iveală şi câteva mesaje pe care le-a primit la acea vreme de la Adi. “Încă îţi simt mirosul pielii pe mâini… Aş vrea să fiu în tine, să te simt” sau “Tu eşti prima femeie care mă pune KO mental… şi asta îmi place mult de tot! te simt poate prea mult! Te vreau pentru mine chiar dacă nu pot să te am… tu?” sunt doar două exemple de conversaţie între Mutu şi Bianca Drăguşanu, considerată una dintre cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor.


    Vica Blochina l-a
Vica Blochina l-a

Dacă Bianca a fost amanta lui Mutu un an şi jumătate, Vica Blochina e campioană în topul cu cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor, având o relaţie extraconjugală cu Victor Piţurcă timp de 16 ani, începând cu anul 1995. Mai mult, fosta balerină de origine lituaniană i-a oferit şi un copil lui Piţi, pe Edan, acum în vârstă de şapte ani. Actualul antrenor al echipei arabe Al-Ittihad nu şi-a recunoscut însă niciodată băieţelul, drept pentru care Vica (39 de ani) a decis în 2011 să-l dea în judecată pe Piţurcă pentru stabilirea paternităţii. În vara anului trecut, fostul selecţioner al naţionalei României a fost obligat de Curtea de Apel să plătească o pensie alimentară de 12.000 de lei pe lună. În tot acest timp, Victor Piţurcă n-a divorţat de soţia sa Maria. Vica Blochina, una dintre cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor, a găsit şi o explicaţie: “Nu vrea să divorţeze pentru că e un bărbat de modă veche!”  

Cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor. Anamaria Prodan i-a stricat casa lui Reghe!

Din enumerarea cu cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor nu lipseşte Anamaria Prodan
Din enumerarea cu cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor nu lipseşte Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea sportului de la noi, şi-au început furtunos relaţia de iubire. Astfel, când a picat în mrejele actualei impresare, Reghe era căsătorit cu Mariana Pfeiffer, mariaj din care au rezultat şi doi copii, un băiat şi o fetiţă care a decedat din cauza unei malformaţii la inimă. În 2007, Reghe şi Mariana au divorţat, într-un moment în care Prodanca intrase deja în patul fostului antrenor al Stelei, câştigându-şi locul printre cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net