Ce înseamnă cu adevărat să fii iubită de fotbalist. Dezvăluiri incredibile

Ultima actualizare:

    Viktoria Varga, Daniella Semaan, Sara Carbonero se numără printre cele mai sexy iubite de fotbaliștiColaj foto
Viktoria Varga, Daniella Semaan, Sara Carbonero se numără printre cele mai sexy iubite de fotbaliștiColaj foto

Bani, vacanțe de lux, haine și accesorii de firmă, bașca atenția tuturor jurnaliștilor din presa mondenă și sportivă deopotrivă. Vorbim despre iubitele de fotbaliști, cele pe care le invidiază toată lumea, dar pe care nimeni nu le bănuiește de nefericire. Sub protecția anonimatului, fosta iubită a unei glorii a naționalei Franței face dezvăluiri incredibile.

Iubitele de fotbaliști revin în prim-plan cam o dată la doi ani, când sunt reperate în tribune la campionatele mondiale și europene și sunt incluse în topuri sexy. Laetitia, fosta parteneră de viață a unui jucător emblematic al naționalei Franței, a acceptat să vorbească, într-un interviu pentru Paris Match, despre viața alături de un bărbat la care râvnesc toate femeile.

Concluziile femeii nu sunt deloc flatante pentru cele pe care ne-am obișnuit să le numim generic ”iubite de fotbaliști”. ”Stereotipul iubitei de fotbalist nu e chiar gratuit. Când se întâlnesc, iubitele de fotbaliști discută despre aceleași lucruri: haine și farduri. În plus, sunt animate de un puternic simț al competiției. Care e cel mai bine îmbrăcată, care și-a luat ultimul model de geantă Dior sau Vuitton, care poartă cel mai mare diamant”, a declarat Laetitia.

Luxul vine la pachet cu multe amante

Cât despre meseria bărbatului iubit, cea care le oferă, de fapt, acces la toată această bunăstare, prea puține știu cu ce se mănâncă exact fotbalul. ”Majoritatea iubitelor de fotbaliști nu sunt preocupate cu adevărat de fotbal. De beneficiile aduse de fotbal, da, dar de sportul în sine… deloc. Nu sunt nici suporteri, nici pasionate de fotbal. Dar nu e o problemă să susțină echipa soțului, dacă după meci pot merge la cumpărături toată ziua”, a adăugat femeia care a fost partenera de viață a unui fotbalist timp de zece ani, până când a aflat, cu surprindere, că era înșelată la greu.

Acesta este, de fapt, reversul medaliei. Viața de lux vine la pachet cu posibilitatea destul de ridicată să-ți împarți iubitul cu una, două sau cine știe câte alte femei. Laeticia și-a cunoscut viitorul soț când ea însăși avea 19 ani, iar el nu era încă o vedetă. Dar banii și faima nu i-au asigurat doar o viață de huzur, ci i-au și schimbat soțul radical. ”Am fost naivă. Am crezut că al meu era diferit de toți ceilalți. Prin urmare, când am căzut, am căzut de sus!”

Fotbaliștii, obsedați de bani și femei

Lucrurile sunt chiar așa cum se spune. Fotbaliștii sunt obsedați de bani și de femei. ”Am fost naivă să cred că este vorba doar despre unii. În realitate, majoritatea sunt așa. De fapt, e vorba despre un fel de supralicitare. Își spun: «Dacă el face asta, voi face și eu la fel, îmi voi înșela soția și voi scăpa basma curată». Este problema mediilor în care se învârt mulți bani, cum e și televiziunea, de altfel. Putem să le dăm circumstanțe atenuante, pentru că e greu să fii mereu înconjurat de oameni care-ți spun că ești cel mai mare, cel mai bun și cel mai frumos. Toate femeile sunt la picioarele tale. E greu pentru un tânăr să-și păstreze capul pe umeri”, a spus Laetitia.

Dar până la urmă important este să vezi partea plină a paharului și să păstrezi amintirile frumoase. ”Nu regret acea perioadă a vieții mele. A fost incredibil. Nu vreau să fiu ipocrită și să spun că n-a fost bine să am la dispoziție toți acei bani. Au fost zece ani minunați din viața mea. Am doi copii superbi, am trăit lucruri minunate. Trebuie să păstrezi ce-a fost bun. Post spune asta acum pentru că totul a trecut. Imediat după divorț probabil că gândeam altfel. Dar pe măsură ce îmbătrânești, înveți să iei partea bună a lucrurilor”, a încheiat Laetitia.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net