Cât de sexy e fiica lui MM Stoica! Dinamoviștii i-au făcut o melodie Teodorei

Ultima actualizare:

    Teodora Stoica
Teodora Stoica

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, nu a făcut niciodată un secret din relația extrem de puternică pe care o are cu Teodora, fiica lui în vârstă de 22 de ani.

Fata a terminat liceul și a decis să studieze în afara țării. Și-a ales o Universitate de Design și s-a mutat la Barcelona.


    Teodora Stoica
Teodora Stoica

Mihai Stoica nu ratează niciun moment în care poate să-și viziteze fiica, astfel că face des ”naveta” București –Barcelona.

Teodora și-a găsit liniștea, dar și iubirea în Spania, ea fiind în prezent într-o relație cu Dan Petrache, fiul afaceristului Adrian Petrache.


    Teodora și iubitul ei, Dan
Teodora și iubitul ei, Dan

Dei este la mii de kilometri distanță, Teodora este o prezență constantă pe buzele dinamoviștilor, marii rivali ai echipei tatălui ei.


    Teodora și MM Stoica
Teodora și MM Stoica

Aceștia i-au și compus o melodiei fetei, una însă presărată cu multe vulgarități și obscenități. Melodia a răsunat și ieri seară, pe Arena Națională, iar răspunsul lui Mihai Stoica nu s-a lăsat mult timp așteptat.

” Eu poate aş trăi mai calm un meci cu Dinamo, dar atât timp cât peluza dinamovistă îmi face piese dedicate... Am început să prind linia melodică, cuvintele nu, că sunt suburbane. Dar mă mir cum anumite manifestări sunt taxate de foruri, dar unele, în care se discută de fata mea, sunt trecute cu vederea. Nu se poate întâmpla ce vor ei cu fata mea, pentru că ea îşi sărbătoreşte ziua de naştere, la Ibiza. Am arătat tabela la final, e singurul gest pe care îl pot face când sunt jignit cu ardoare. Din echipele importante, <Doar Dinamo Bucureşti> să rateze play-off-ul?? Refuz să cred aşa ceva", a spus Mihai Stoica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net