«Bomba» de la Hiroshima promite sex total dacă Brazilia ia Cupa Mondială

Ultima actualizare:

    Miyuki Son
Miyuki Son

Pe perioada Campionatului Mondial, diverse starlete porno şi-au oferit gratis serviciile sexuale, cu condiţia ca echipele lor favorite să obţină victoria.

Până acum, recordul era deţinut de Marlen Doll, o blondă care a promis 18 ore de sex non-stop dacă naţionala din Chile ar fi învins Olanda în ultimul meci din grupe. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Marlen a rămas doar cu cele 8 ore promise pentru victoria din partida cu Spania.

Zilele trecute, o altă "bunăciune" şi-a şocat admiratorii. Este vorba despre japoneza Miyuki Son, cunoscută în Ţara Soarelui Răsare pentru apariţiile sale în filmele pentru adulţi. Aceasta s-a declarat o susţinătoare înrâită a naţionalei Braziliei, pe care ar vrea s-o vadă campioană mondială.

Miyuki Son
Miyuki Son

"Trebuie să susţinem Brazilia cu toată energia noastră pozitivă. Dacă Brazilia va ieşi campioană, sunt gata pentru o noapte de pasiune cu şase dintre fanii mei. Singura condiţie: să mă urmărească pe Twitter", a declarat tânăra niponă născută în urmă cu 27 de ani în celebrul oraş Hiroshima, oraşul distrul în 1945 de bomba nucleară.

"Sunt jumătate japoneză, jumătate braziliancă. Ador Brazilia, oraşele sale, oamenii de-acolo. Şi sunt înnebunită după fotbal. Îmi place tare de Neymar, e un tip timid şi dulce", a completat Miyuki.

Daca esti pasionat de fotbal, acum ai sansa de a câstiga o tableta si alte zeci de premii! Intra pe sectiunea dedicata Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro si participa la concurs. AICI aveti link catre concursul cu întrebari din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net