«Partizanii» suferă din dragoste

Ultima actualizare:

    În «dubla» cu Partizan, Steaua  trebuie să se ferească de vedetele  sârbilor, Bojinov şi Babovic,  doi jucători răniţi în  viaţa amoroasă
În «dubla» cu Partizan, Steaua trebuie să se ferească de vedetele sârbilor, Bojinov şi Babovic, doi jucători răniţi în viaţa amoroasă

Decarul sârb Stefan Babovic şi atacantul bulgar Valeri Bojinov sunt principalele arme cu care Partizan vrea s-o scoată pe Steaua din Liga Campionilor. Ambii au în spate poveşti de dragoste tumultuoase, cu fotomodele de succes.

Steaua se pregăteşte de prima bătălie cu Partizan Belgrad pentru calificarea în ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor. Într-o astfel de confruntare, extrem de echilibrată, orice detaliu contează, inclusiv cele care au legătură cu vieţile personale ale fotbaliştilor. La acest capitol, sârbii nu stau deloc pe roze, starurile echipei trecând recent prin despărţiri dureroase. Primul exemplu e Stefan Babovic, un mijlocaş ofensiv de 28 de ani care a pus Serbia pe jar. Motivul? În urmă cu trei ani, jucătorul crescut în curtea lui Partizan şi-a părăsit soţia şi copilul pentru a se combina cu Dragana Dzajic, nimeni alta decât fiica celui mai mare fotbalist din istoria rivalilor de moarte de la Steaua Roşie Belgrad, Dragan Dzajic. „Trădarea” lui Babovic n-a durat mult, pentru că Dragana, una dintre cele mai atrăgătoare modele din ţara vecină, a pus punct relaţiei cu Stefan după numai o vară. Cu sentimentele rănite, decarul lui Partizan s-a întors în braţele soţiei, Naike Bokan, o femeie la fel de frumoasă.Să-l lăsăm pe Babovic şi să trecem la Valeri Bojinov (29 de ani), vârful bulgar care a trecut în carieră pe la Fiorentina, Juventus şi Manchester City. La sud de Dunăre, Bojinov a avut o relaţie zbuciumată cu o divă locală, Nikoleta Lozanova, o brunetă care are în „palmares” mai mulţi fotbalişti bulgari de top. Valeri şi Nikoleta s-au căsătorit în 2011, au dat naştere unei fetiţe, dar relaţia lor n-a mers. Astfel, în primăvara acestui an, cei doi au divorţat, nu înainte de a se acuza reciproc de infidelitate. Ca într-o adevărată telenovelă, se pare că Nikoleta a trişat cu portarul Mihaylov, fostul ei partener şi, probabil, marea sa dragoste. Numai că, între timp, Mihaylov n-a stat degeaba şi s-a combinat cu o cântăreaţă, Alisia. Cine e Alisia? Fosta iubită a lui Bojinov, cu care atacantul lui Partizan a făcut şi un băieţel, în 2007. Mai înţelege cineva ceva?

Babovic e un fel de Cristea

18 sport dum adrian mutu 2719 0 jpeg

Sârbii consideră că Stefan Babovic putea ajunge un fotbalist mult mai mare, dar şi-a irosit talentul, după modelul Adrian Cristea la noi. De altfel, Babovic şi Cristea seamănă şi la comportament. Recent, pe reţelele de socializare a apărut o fotografie cu sârbul pozându-se doar în chiloţi, la sala de forţă. „Prinţul” Cristea a comis-o mult mai grav atunci când i-a trimis Biancăi Drăguşanu o fotografie nud, poză care a apărut în presă.

Bojinov seamănă cu Adi Mutu

simeon stalpnicul png

Din multe puncte de vedere, Bojinov e „Mutu al Bulgariei”. În primul rând, cei doi au cluburi comune în carieră, jucând pentru Fiorentina, Juventus, Verona şi Parma. Apoi, aventura lui Bojinov cu focoasa Nikoleta e o copie bulgărească a ceea ce s-a întâmplat la noi între Adi Mutu şi Bianca Drăguşanu. În ambele cazuri, a fost vorba de relaţii super-mediatizate, cu detalii picante, care au făcut deliciul presei tabloide din Bulgaria, respectiv România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net