Mourinho: ”Benitez putea să mă sune să îmi mulțumească”

Ultima actualizare:

Portughezul nu s-a abținut să-l "înțepe" pe Rafa Benitez, după ce Inter a câștigat CupaMondială a cluburilor, reluând declarațiile sale de la începutul acestui sezon.

"Sunt foarte fericit și mândru pentru succesul celor de la Inter Milano în Cupa Mondială. A fost o mare plăcere să îi antrenez, așa cum simt acum și pentru Real Madrid. Credeam că Rafa Benitez mă va suna să-mi mulțumească pentru că practic am câștigat și acest titlu pentru el, dar... asta e. Oricum fanii Interului vă vor spune cam ce simt ei despre asta", a declarat Mourinho.

Tehnicianul Realului din Madrid consideră că 2010 a fost cel mai bun an al carierei sale, și și-a acordat nota 11 pentru rezultatele obținute.

"A fost cel mai bun an al carierei. Mi-aș da nota 11 din 10. Am câștigat orice competiție la care am participat și în prezent nu ne-am pierdut șansele la victorie în niciuna dintre competițiile în care suntem implicați. Campionatul este deschis, suntem calificați în șaisprezecimile de finală atât în Copa del Rey cât și în Champions League, am fost cea mai bună echipă din grupele CL. Acest este perfect pentru noi", a mai spus The Special One.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net