Natalia Chivu va avea un frăţior!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristi Chivu are toate motivele să fie fericit. A câştigat Liga Campionilor cu Inter Milano, iar de curând, soţia sa, Adelina, i-a îndeplinit fundaşului un alt vis. Însărcinată în patru luni şi jumătate, ştirista l-a anunţat pe căpitanul echipei naţionale că vor avea un băieţel.

Din toamnă, familia Chivu se va mări odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Însărcinată în patru luni şi jumătate, Adelina, soţia lui Cristi Chivu, a aflat săptămâna trecută, în urma unei ecografii, care este sexul bebeluşului.

Mai citeşte:

Chivu a «lucrat» la un copil după operaţia la cap

Chivu, în vizorul lui Manchester City

Chivu, ameninţat cu banca de rezerve de Rafa Benitez

Victor Becali: "Chivu nu merge la Real! Se simte bine la Milano"

Chivu pe val, Mutu la apă!

Chivu, de trei ori campion!

Imagini unice din vestiarul lui Inter după finala Cupei Italiei - VIDEO

Astfel, fotbalistul lui Inter Milano, şi-a mai îndeplinit o mare dorinţă: aceea de a avea un băieţel. Copilul se va naşte la sfârşitul lunii octombrie, la aceeaşi clinică privată din Milano, "Madonnina", acolo unde s-a născut şi fetiţa cuplului, Natalia, în vârstă de un an şi patru luni.

Surse din apropierea familiei Chivu ne-au mărturisit că cei doi sunt în culmea fericirii, deoarece şi-au dorit enorm un băieţel. Acesta este şi motivul pentru care Adelina a apelat şi la renumitul ginecolog conf. dr. Vasile Niţescu.

Ca să conceapă un băieţel, un frăţior pentru micuţa Natalia, soţia lui Cristi Chivu a folosit "discul femeii", un grafic despre care cel care l-a brevetat spune că te ajută să-ţi alegi sexul copilului.

"Adelina are un disc de la mine, iar la ultima ei vizită în România mi-a făcut o vizită la cabinet. Am aflat că o să aibă un băieţel. A văzut sexul viitorului copil şi la ecografiile pe care le-a făcut în Italia. Cu acest disc va şti în permanenţă vârsta sarcinii, lungimea şi greutatea fătului în funcţie de vârsta gestaţională, dar şi când va sosi momentul naşterii", ne-a declarat conf. dr. Vasile Niţescu, medic primar de obstetrică - ginecologie la Spitalul Polizu din Bucureşti.

Uite ce bine seamănă Natalia cu tatăl ei!

Natalia la un an şi câteva luni seamănă foarte bine cu tatăl ei pe vremea când acesta sufla în lumânări, la împlinirea vârstei de doi ani.

simeon stalpnicul png

Puştoaica a venit pe lume anul trecut, în luna februarie. Cristi şi Adelina au pregătit o petrecere fastuoasă pentru botezul Nataliei, la Milano, unde au invitat peste 200 de persoane. Fericit nevoie mare că are fetiţă, Cristi a anunţat încă de anul trecut că-şi doreşte şi un băiat care să-i calce pe urme.

Cristi şi Adelina s-au căsătorit în iulie 2008.

Adelina va naşte tot la Milano

Pentru că a fost extrem de mulţumită de medicul din Milano care i-a supravegheat prima sarcină, Adelina a decis să apeleze la acelaşi medic ginecolog şi să nască la aceeaşi clinică privată din Milano, Madonnina.

În 2009, atunci când s-a născut primul copil al familiei Chivu, Adelina a avut propria rezervă, iar costurile internării şi ale operaţiei de cezariană au depăşit 5.000 de euro.

Cum funcţionează «Discul femeii»

Potrivit inventatorului său, "discul femeii" este foarte simplu de folosit, pentru că are un cerc mare şi unul mai mic, unde se pot vedea mai multe "indicii".

Discul delimitează foarte precis momentul celei de-a 14-a zi a ciclului menstrual, care constituie momentul ovulaţiei. Perioada este delimitată de două linii roşii care arată momentele de fertilitate crescută.

simeon stalpnicul png

"În momentul ovulaţiei există un semn biologic al băiatului şi celălalt al fetiţei. Să presupunem ca prima zi a ultimei menstruaţii este 1 ianuarie. Dacă ne uităm pe disc, avem un indicator care ne spune precis că pentru a face băiat trebuie să ai contact sexual în data de 14, iar dacă viitoarea mamă vrea să facă o fetiţă trebuie să o conceapă la 11, 12 sau 13 de la începutul lunii, în exemplul nostru", ne-a explicat conf. dr. Niţescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net