Ladislau Bölöni: «Lupescu a vorbit fără inteligenţă»

Ultima actualizare:

Click!: Sunteţi antrenorul care l-a debutat pe Rădoi la naţională în 2000. Cum vi se pare decizia lui de a se retrage?

Ladislau Bölöni: Mă doare şi mă surprinde această hotărâre a lui Mirel, mai ales că mie îmi place mult de el ca jucător. Totuşi, nu pot să înţeleg cum un fotbalist poate să ia o decizie atât de radicală la doar 29 de ani. Pentru mine a juca la naţională era ceva atât de natural încât nu-i înţeleg pe cei care renunţă atât de uşor la această plăcere.

De ce credeţi că Mirel a renunţat la prima reprezentativă?Sunt convins că, dacă rezultatele erau pozitive, nici prin cap nu i-ar fi trecut lui Rădoi să renunţe la naţională. Apoi, mai e ceva. În fotbalul modern e foarte greu să-i ţii pe jucători în frâu fiindcă sunt înconjuraţi de tot felul de manageri care le influenţează deciziile.

Se pare că Rădoi s-a enervat şi după Lupescu a spus că Mirel şi Cociş sunt în scădere de când joacă în Arabia Saudită...

Aici e vorba de un comentariu lipsit de inteligenţă! Lupescu a dat dovadă de lipsă de tact când a spus aşa ceva. Eu cred că fiecare trebuie să rămână la locul lui. În cazul de faţă, antrenorul trebuie să convoace şi tot el trebuie să comenteze prestaţia jucătorilor pe teren, nu altcineva.

Lupescu a spus că poate să comenteze despre oricine în public şi că oricum n-a jignit...Aşa este. Ai dreptul să vorbeşti, însă dacă ai inteligenţa să nu dăunezi echipei prin declaraţiile tale. Lupescu însă e tânăr. Va învăţa asta lângă Mircea Sandu, odată cu trecerea anilor. Oricum, revenind la Rădoi, el nu avea dreptul să renunţe la naţională.

Cum vi s-a părut prestaţia lui Rădoi pe „Stade de France"?Mirel şi-a respectat sarcinile de joc. A ajutat apărarea, ce e drept nu la fel de mult ca şi Chivu, însă şi-a făcut treaba. Nu e normal să zici că a fost printre cei mai slabi. Au fost alţii cu probleme mult mai mari decât el.

Mai citeşte:

Mirel Rădoi a lăsat naţionala pentru banii arabilor

Marian Pană: "M-a surprins decizia lui Rădoi"

Rădoi s-a retras de la echipa naţională!

Rădoi: "Noi, românii, avem probleme din naştere"

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net