Băutura l-a scos din joc pe Chiricheş?

Ultima actualizare:

    Imaginile cu Chiricheş  beat-mort, căzut în  zăpadă, au făcut  înconjurul lumii
Imaginile cu Chiricheş beat-mort, căzut în zăpadă, au făcut înconjurul lumii

5 martie 2014. Unul dintre cele mai importante meciuri din istoria recentă a naţionalei va avea loc la Bucureşti. "Tricolorii" lui Victor Piţurcă întâlnesc într-un amical de lux echipa Argentinei. Dacă pe teren va fi vedeta sud-americanilor, Messi, noi nu-l vom avea pe cel mai valoros fotbalist român al momentului, Vlad Chiricheş.

Microbiştii români au aşteptat ani să-l vadă pe viu pe Lionel Messi, cel mai bun fotbalist al lumii, în viziunea multora. Superstarul Barcelonei va veni la Bucureşti, la 5 martie, cu ocazia amicalului dintre România şi Argentina, iar "tricolorii" de abia aşteaptă întâlnirea cu el. Ghinionul s-a abătut însă peste unul dintre elevii lui Victor Piţurcă. Şi nu oricine, ci chiar peste căpitanul primei reprezentative.

Vlad Chiricheş nu va fi pe teren contra Argentinei, oficialii clubului său, Tottenham, anunţând ieri, fără multe detalii, faptul că fundaşul central va sta pe tuşă şase săptămâni, pauza fiind provocată de o accidentare la spate. "Chiri" a jucat ultima dată la 29 ianuarie, în eşecul usturător, 1-5 cu Manchester City. A fost aspru criticat, jocul său slab fiind pus şi pe seama păţaniei românului.

Şi nici accidentarea la spate invocată nu pare să fie "străină" de acel episod. Concret, după o noapte de băutură, euforic pentru că a chefuit alături de foştii coechipieri de la Steaua şi de managerul campioanei, Mihai Stoica, Vlad Chiricheş a terminat petrecerea destul de şifonat. După mai multe pahare de alcool, căpitanul ehcipei naţionalei a decis să părăsească localul. Nu singur, ci alături de cea care-i va deveni soţie în vară, Sabrina.

Nimic neobişnuit până aici. Doar că, surpriză. La ieşirea din club, fotbalistul abia se putea ţine pe picioare. Unde mai pui că a fost "ajutat" şi de gheaţa de pe jos... aşa că după doar câţiva paşi, Chiricheş a făcut cunoştinţă cu asfaltul. S-a dezechilibrat şi, chiar dacă a fost sprijinit de viitoarea nevastă, a căzut, lovindu-se la spate.

S-a ridicat cu greu şi a încercat să meargă până la taxiul care-l aştepta. A doua zi a plecat în Anglia, iar după alte 24 de ore a fost pe teren în meciul cu City. A dezamăgit, n-a fost în stare de nimic şi cu greu a rămas pe teren până la final. De atunci n-a mai jucat şi nici de antrenat nu s-a mai pregătit normal.

30 de lei pentru a-l vedea pe Lionel Messi

Federaţia Română de Fotbal a pus preţuri decente pentru amicalul de lux cu Argentina. Astfel, cel mai ieftin tichet de intrare costă 30 lei, la peluze, iar cel mai scump, în zona VIP, unde cateringul este asigurat, costă 800 lei.

În aceeaşi zi cu meciul naţionalei are loc la FRF un alt eveniment hotărâtor pentru viitorul "sportului-rege". Alegerile pentru şefia FRF, unde favorit este Gică Popescu, fostul căpitan al naţionalei luptându-se, printre alţii, cu Vasile Avram şi Răzvan Burleanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net