Piţurcă, în război cu Steaua: «N-am nevoie de mofturoşi»

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Piţurcă nu e tocmai cel mai comunicativ om din lume, dar atunci când vorbeşte o face la obiect. Aşa s-a întâmplat şi cu ocazia unui interviu dat în Pro Sport, în care a transformat Steaua în inamica lui.

Selecţionerul a spus că cel mai supărat este pe antrenorul Reghecampf, l-a acuzat pe managerul general Mihai Stoica de influenţarea jucătorilor trimişi la lot şi a spus despre steliştii convocaţi că sunt nişte mofturoşi.

„Cu Reghecampf, din momentul în care a declarat ce a declarat, niciodată nu voi mai avea un dialog. Trebuie să fie foarte clar lucrul ăsta. A spus nişte minciuni de am rămas siderat, declaraţii care, probabil, au avut darul de a mă denigra şi de a denigra întreg stafful naţionalei. Că jucătorii vin de la lot nepregătiţi, obosiţi, graşi", a spus acesta despre tehnician, dar a promis că nu vor mai fi aşa de mulţi stelişti chemaţi la naţională.

„Aţi văzut că la ultimul meci nici nu am convocat jucători de la Steaua. Şi nici n-o voi mai face pe viitor. Eu am nevoie de oameni cu caracter solid, nu de mofturoşi care sunt probabil influenţaţi şi de un manager", a încheiat Piţurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net