Ruptură confirmată: Sandu n-a vorbit cu Piţurcă după Grecia

Ultima actualizare:

De supărare sau din lipsă de interes, Mircea Sandu şi Victor Piţurcă n-au schimbat nicio vorbă după returul cu Grecia, care a consfinţit ratarea calificării la Mondialul brazilian. „Naşul" a spus că se va întreţine cu Piţurcă în calitate oficială, pe 16 decembrie.

„Atunci vom analiza toate activităţile de la comisii şi de la echipele naţionale. Nu ştiu ce se va întâmpla cu Victor Piţurcă pentru că indiferent cine va fi selecţioner, calificarea la Euro 2016 este un obiectiv destul de uşor de realizat. Nici n-am vorbit cu Piţurcă, o s-o fac pe 16 decembrie, la acel Comitet Executiv", a fost declaraţia total neaşteptată a lui Mircea Sandu la Dolce Sport.

Acesta a mai dat o veste proastă suporterilor din România, lăsând să se înţeleagă că mult aşteptatul amical cu Argentina lui Messi, programat pentru martie 2014, e posibil să fie anulat din nou.

„E un meci la care vom plăti 1 milion de euro. Banii îi avem, problema e să faci un meci cu Argentina după ratarea unei calificări, să îţi vină doar 20.000 de oameni, nu se vede bine. Lumea e supărată pe Federaţie şi pe echipa naţională. Vom vedea ce va fi", a încheiat preşedintele FRF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net