Vica cere verificare «la sânge» a tuturor conturilor lui Piţurcă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Din nou veşti proaste pentru selecţionerul Victor Piţurcă, dar şi pentru angajatorul său, şeful Federaţiei, Mircea Sandu. Fără vreo implicare directă în procesul de paternitate pe care Vica Blochina i l-a deschis antrenorului, „Naşu" riscă însă un proces penal.

Federaţia Română de Fotbal este implicată, din nou, într-un scandal. De această dată nu dintr-un motiv sportiv, ci mai degrabă personal. Şi totul pornit de la selecţionerul Victor Piţurcă.

simeon stalpnicul png

Refuzul acestuia de a plăti pensie alimentară fiului său, Edan, şi încercările de a tergiversa finalizarea procesului de paternitate intentat de fosta sa iubită, Vica Blochina, îl pot costa extrem de scump pe Mircea Sandu, şeful direct al selecţionerului. „Naşu" a primit recent din partea avocaţilor prezentatoarei emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii" de la Antena 2, o notificare prin care i se cere să prezinte situaţia „la sânge" a conturilor antrenorului naţionalei.

În plus, acesta a primit şi o înstiinţare prin care este anunţat că îl paşte un proces penal în cazul în care lui Piţi i s-au virat banii de salariu, deşi o parte din sumele respective ar fi trebuit să ajungă în conturile Vicăi. Potrivit judecătorilor de la Buftea, Piţurcă este bun de plată: 8900 euro lunar şi 100.000 de euro retroactiv pensie alimentară pentru fiul său în vârstă de şase ani.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net