EXCLUSIV Victor Piţurcă şi-a şters urmele din casa Vicăi prin menajeră?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„În dragoste şi război orice e permis". Zicala se potriveşte de minune poveştii dintre selecţionerul Victor Piţurcă şi fosta lui iubită, Vica Blochina. Antrenorul naţionalei a folosit toate armele pentru a o „pedepsi" pe blonda din Lituania că l-a dat în judecată pentru a-şi recunoaşte fiul, Edan, şi a primi pensie alimentară. Concret, Piţi ar fi apelat la ajutorul menajerei Vicăi pentru a afla informaţii despre aceasta.

S-au iubit mai bine de 16 ani, au un copil superb împreună, însă din dragostea lor n-a mai rămas nimic. Mai mult decât atât, de la finalul lui 2011, se războiesc prin tribunale, după ce fosta dansatoare l-a dat în judecată pe antrenor pentru recunoaşterea paternităţii şi stabilirea pensiei alimentare.

simeon stalpnicul png

Vica a câştigat primele bătălii în justiţie, Piţi a fost obligat să-l recunoască pe Edan şi să-i dea micuţului 8.900 euro lunar şi 100.000 euro retroactiv pensie alimentară. Supărat că lucrurile nu i-au ieşit aşa cum s-ar fi dorit, selecţionerul echipei naţionale ar fi apelat la artileria grea. Cel puţin astea sunt informaţiile care au ajuns la urechile noastre. Povestea sună cam aşa: Piţurcă s-a gândit că are nevoie de cineva din „interior" în lupta sa cu Vica, aşa că a apelat la cine i-a fost mai la îndemână. La menajera şi bona pe care prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii" a angajat-o în urmă cu şase ani, atunci când Edan s-a născut.

Click! a surprins-o pe vedeta Antena 2 făcând exerciţii fizice în Parcul Tineretului

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Gurile rele spun că cel poreclit "Satana" ar fi vrăjit-o pe tânăra Dana, în vârstă de 22 de ani, pentru a-i lua din casă Vicăi tot felul de obiecte care-l legau de femeia cu care a stat 16 ani. Mai mult decât atât, unii cârcotaşi din lumea fotbalului chiar vorbesc pe la colţuri despre noua "cucerire" a selecţionerului, o anume studentă cu care acesta s-ar fi încurcat de anul trecut.

Contactată telefonic, Vica Blochina a făcut o declaraţie interesantă: "Nu mă interesează viaţa lui Piţurcă şi nici a acestei fete, dar nu m-ar mira să fie ceva între ei. Nu ştiu nimic concret. Ceea ce ştiu este că aceasta fată, care a lucrat la mine ani la rând, mi-a furat lucrurile din casă, apoi a dispărut! Am făcut şi plângere la Poliţie".

Vica își lucrează, cu antrenor personal, abdomenul și bustul

simeon stalpnicul png

Vedeta tv face sport în fiecare zi

La 36 de ani şi după o naştere, Vica Blochina arată ca o puştoaică. Dincolo de faptul că are gene bune, fosta dansatoare din Lituania este o împătimită a sportului. Face mişcare în fiecare zi, indiferent de anotimp şi de programul încărcat sau nu.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină, ieri, într-unul din parcurile din Bucureşti în timpul unei şedinţe de aerobic. Alături de antrenorul personal, dar şi de Larisa, o bună prietenă, prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, a transpirat serios mai bine de o oră, făcând exerciţii care de care mai solicitante.

„Sportul este un mod de viaţă pentru mine. Nu trece nici o zi în care să nu fac mişcare, fie că este vorba să merg la sală, fie să alerg în parc. Acum, că a venit căldura, îmi place să fac aerobic în aer liber. Merg des şi cu rolele, pentru că mă relaxează", a spus Vica pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net