EXCLUSIV! 13 jucători pot băga «U» Cluj în faliment

Ultima actualizare:

Cei mai afectaţi de situaţie sunt jucătorii care anul trecut au jucat pentru "U" Cluj, dar care au plecat de la echipă în această vară.

"Ne-au spus că dacă ne antrenăm până la finalul lunii iunie vom primi banii, dar şi primele pentru salvarea de la retrogradare. A trecut deja mai bine de o lună, iar noi am fost înştiinţaţi că o societate în insolvenţă nu poate întârzia plata salariilor cu mai mult de cinci zile, altfel e falimentată imediat ce creditorul face o plângere. Nouă ne-a cam ajuns deja şi asta vom şi face. Dacă nu ne dau imediat banii, «U» a câştigat degeaba la TAS. Va intra în faliment", a afirmat unul dintre jucătorii în cauză.

Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clujenilor, a confirmat situaţia, dar a spus că nu se va ajunge aici. "E adevărat că ne pot cere falimentul, dar să mai aştepte şi ei puţin. Ce câştigă dacă ne falimentează? În acel caz şi ei şi-ar lua adio de la bani. Vom plăti. Abia a început campionatul", a declarat avocatul. Dinu Moldovan, Ionuţ Boşneag, Bogdan Apostu, Janos Szekely, Vasile Gheorghe, Apostol Muzac, Tony, Cătălin Samoilă, Florin Hidişan, Viorel Dinu, Eduard Nicola, Gaston Mendy şi Alin Buleică sunt jucătorii neplătiţi de "U" Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net