Echipe de legendă, tatuaje de nebuni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Există mai multe feluri de iubire şi mai multe feluri de a iubi. Există dragostea pentru o femeie, dragostea pentru aproapele tău, dragostea pentru părinţi, dar nimic nu se compară cu dragostea unui microbist pentru drogul său.

Cea adevărată, care de multe ori merge la extrem şi încalcă orice graniţă, îşi pierde chiar din luciditate, dar nu din valoarea sau intensitate. În Biblie scrie că dragostea îndelung rabdă, că este binevoitoare, că nu pizmuieşte, nu se laudă şi nu se trufeste, ci doar se exprimă. În ce fel, nu trebuie nimeni să judece, ci doar să privească. Unii o pun în cântece, alţii în poezii, iar cei mai nebuni, şi-o tatuează. Este şi cazul celor mai excentrici fani din lume, care au decis să poarte pe piele toată viaţa simboluri a ceea ce divinizează.

FC Den Bosch- Un fanatic al olandezilor de la FC Den Bosch s-a tuns la 0 special pentru a-şi putea tatua pe ţeastă un mesaj de apartenenţă. Practic, acesta doreşte să susţină că este un "Băiat Bosssche", adică al galeriei acestei echipe.

simeon stalpnicul png

All Cops Are Bastards- O cehoaică cu un posterior de invidiat şi-a tatuat pe cele două fese mesajul universal de protest împotriva Poliţiei: ACAB. Aceasta este o abreviere a sintagmei All Cops Are Bastards (Toţi poliţiştii sunt bastarzi).

simeon stalpnicul png

ŢSKA Moscova- Un fan al lui ŢSKA Moscova şi-a tatuat pe interiorul buzei de jos prima parte a numelui echipei sale de suflet. Acest lucru pare mai degrabă ceva pentru el, mai ales că dacă nu întoarce invers buza, nimeni nu ştie că tatuajul există.

simeon stalpnicul png

SV Hamburg- Un fanatic suporter al nemţilor de la SV Hamburg şi-a tatuat pe fund stema clubului hanseat în culorile albastru şi negru. Deasupra, în zona mijlocului şi-a scris şi un mesaj insultător la adresa adversarelor din campionat.

simeon stalpnicul png

Vasco da Gama- Un fan al brazilienilor de la Vasco da Gama şi-a tatuat pe gambă o femeie pirate, foarte focoasă, cu un cuţit şi o minge de fotbal în mâini. Aceasta are şi o eşarfă cu o cruce roşie, simbolul echipei fondată iniţial ca un club de navigaţie.

simeon stalpnicul png

Celtic Glasgow- Un suporter al lui Celtic Glasgow şi-a tatuat pe tot spatele cei mai importanţi jucători ai echipei din 1967, anul când scoţienii au câştigat prima cupă europeană din istorie. Acesta a marcat şi locul numindu-i: "Leii de la Lisabona", oraşul unde s-a jucat finala.

simeon stalpnicul png

Dinamo Bucureşti- Nici dinamoviştii n-au rămas mai prejos. Un suporter al „câinilor" şi-a făcut un tatuaj 3D tulburător. Practic, stema lui Dinamo pare să iasă efectiv dintr-o rană deschisă a piciorului său. Desigur, este doar o iluzie optică.

simeon stalpnicul png

AIK Stockholm- Un fan al suedezilor de la AIK Stockholm şi-a tatuat pe partea dreaptă a abdomenului stadionul Rasunda, "templul" pe care echipa sa de club, dar şi naţionala îşi desfăşoară jocurile de pe teren propriu

simeon stalpnicul png

Cerno More Varna- O tânără susţinătoare a bulgarilor de la Cerno More Varna şi-a tatuat, aproape inghinal, stema clubului fondat în 1913. Opera de artă începe de sub buric şi se termină cu vârful atingând aproape zona sa intimă

simeon stalpnicul png

Ajax Amsterdam- O "bunăciune" olandeză şi-a tatuat pe burtă stema lui Ajax Amsterdam. În imagine, fata îşi acoperă "podoabele" cu mâinile, iar sub fiecare sân se vede câte un leu care susţine o coronă cu vârful între mameloane

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net