Taher ar fi salvarea Rapidului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rapid are urgent nevoie de o infuzie de capital, iar actualul patron, Adrian Zamfir, nu dispune de suficiente fonduri pentru a salva singur clubul.

Acesta face însă tot posibilul să treacă planul de reorganizare, asupra căruia instanţa se va decide pe 22 noiembrie, iar apoi vrea să cedeze echipa altcuiva. Respectivul pare să fie Fatih Taher, omul de afaceri care a mai fost la Rapid în 2008, alături de George Copos. În aceste zile, avocaţii Rapidului încearcă să obţină în adunarea creditorilor voturile de păsuire ale celor cărora au să le dea bani.

Doman speră ca împreună cu coechipierii săi să poată juca în Liga a II-a şi după termenul din 22 noiembrie,când se va decide dacă Rapidul este declarat falimentar sau nu

simeon stalpnicul png

Fără ele, Rapid e în faliment, iar argumentul cu care giuleştenii încearcă să-i convingă pe aceştia este promisiunea că dacă acceptă condiţiile lor de rambursare, ajută la vânzarea clubului către Fatih Taher. Astfel, ar urma ca furnizorii şi restul privaţilor către care Rapid e datoare, să-şi primească banii mai repede. Taher este însă plecat din ţară în această perioadă şi n-a luat încă hotărârea finală. Iordanianul, care are şi el de luat de la Rapid opt milioane de euro, e interesat să ia clubul cât încă mai există, pentru a mai avea o şansă să-şi recupereze pierderea din 2008.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net