«Circarul» Şumudică, noul antrenor al Chiajnei

Ultima actualizare:

    Ultima echipă antrenată de  Şumudică a fost Al Shaab
Ultima echipă antrenată de Şumudică a fost Al Shaab

Faptul că micuţa echipă din Ilfov nu are nici o problemă cu retrogradarea se datorează în mare parte lui Ionuţ Chirilă. Lăudăros şi nerealist pe alocuri, acesta a dus totuşi o echipă care se pregătise iniţial pentru Liga a II-a până la mijlocul clasamentului în prima ligă. Acest lucru n-a contat însă pentru primarul comunei şi Chiajna a intrat de ieri în "era Şumudică".

Ionuţ Chirilă a stârnit zâmbete când a făcut publice dialogurile sale imaginare cu Arsene Wenger sau Rafa Benitez, dar chiar şi aşa e la nivel de moleculă faţă de ce poate Marius Şumudică. Călit un an în căldurile arăbeşti, fostul tehnician al Rapidului este un personaj al Ligii I şi un mare recâştig. Nu datorită performanţelor sale ca antrenor, ci al gesturilor memorabile fără de care ştirile de la ora 20.00 au fost mai sărace. Amintim doar câteva dintre gesturile care l-au făcut celebru pe "Şumi-gol".

În februarie 2011, pe când era la Rapid, şi-a dat pantalonii jos într-o conferinţă de presă ca să arate că scandările "Şumudică are puţa mică!" nu sunt reale. Apoi, în aprilie 2011, după un gol al Rapidului, a făcut un sprint de 50 de metri până în faţa galeriei şi apoi a plonjat pe burtă.

Revenit pe bancă, Teo Crăciunescu l-a trimis în tribună, iar tehnicianul l-a sărutat cu foc pe arbitru. În luna august a aceluiaşi an, când trecuse deja la Astra, într-un meci cu Steaua, a dus mâna la organele genitale pe care le-a arătat ostentativ roş-albaştrilor. Apoi i-a invitat pe aceştia să-i facă un sex oral, ducând repetat degetul mijlociu la gură. Nu în ultimul rând, în aprilie 2013, a pupat pământul din faţa şeicilor de la Al Shaab, după un gol în campionatul Emiratelor. Rămâne de văzut cu ce ne va surprinde de data aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net