Steaua vinde tricouri scumpe şi fotbal ieftin

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua e ciuca bătăilor în Liga Campionilor, dar vinde tricouri de joc oficiale mai scumpe decât cele ale unor formaţii precum Chelsea, Bayern, Barcelona, Real Madrid sau Manchester United.

După 0-3 cu Schalke şi 0-4 cu Chelsea, Steaua se zbate la coada Ligii Campionilor la aproape toate capitolele. Există însă şi o "excepţie" la care roş-albaştrii sunt fruntaşi. Este vorba despre preţul exorbitant cu care se poate cumpăra un tricou de joc identic cu cele purtate la meciuri de Bourceanu şi compania. Pentru a intra în posesia unui asemenea exemplar, orice suporter stelist ar trebui să investească 127 de euro (560 RON), conform unui studiu efectuat recent de britanici şi citat de Daily Mail.

simeon stalpnicul png

Din acest punct de vedere, Steaua ar intra fără probleme în careul de aşi al Ligii Campionilor. Dintre cele 32 de participante în grupele actualei ediţii, mai scump decât noi se vând doar ruşii de la Zenit St. Petersburg (141 de euro / tricou) şi elveţienii de la FC Basel (131 de euro / tricou), viitorii adversari ai steliştilor. În schimb, cluburile mari ale Europei au o politică de marketing mult mai decentă şi mai în concordanţă cu realitatea.

Astfel, englezii de la Chelsea, care tocmai ne-au scos fotbalul din cap la Bucureşti, comercializează tricouri la preţul de 81 de euro, cu 46 mai puţin decât în cazul Stelei. Mergând mai departe, un tricou original identic cu cele purtate de Messi sau Ronaldo la Barcelona, respectiv Real Madrid, se pot achiziţiona cu puţin peste 100 de euro. Iar Benfica Lisabona, echipa cu cei mai mulţi suporteri cotizanţi din lume, nu cere decât 40 de euro pe un tricou, adică de trei ori mai ieftin decât Steaua.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net