Steaua, la mila lui Tătăruşanu

Ultima actualizare:

    Ciprian Tătăruşanu  este unul dintre  cei mai buni  portari din Liga I
Ciprian Tătăruşanu este unul dintre cei mai buni portari din Liga I

Contractul lui Ciprian Tătăruşanu cu Steaua expiră la finalul acestui sezon şi portarul titular al echipei naţionale nu duce lipsă de oferte. Dacă nu va accepta prelungirea înţelegerii, clubul din Ghencea va rata o sumă colosală.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani este unul dintre cei care riscau în iarnă să plece gratis de la Steaua. Dacă în ceea ce priveşte situaţia căpitanului Alexandru Bourceanu s-a reuşit o vânzare pe ultima sută de metri la Trabzonspor, se pare însă că nu acelaşi lucru se va întâmpla cu Tătăruşanu. Acesta a reuşit să se pună în cea mai favorabilă poziţie posibilă. Titular la echipă, cu contract care expiră curând şi cu posibilitatea de a merge liber la orice club din Europa, urmând să încaseze o sumă importantă la semnătură.

Steaua încă mai speră să-l convingă pe portar să-şi prelungească contractul, nu atât pentru a-l ţine la echipă şi din vară, ci pentru a-l putea vinde ea mai departe şi a nu pierde bani foarte mulţi. Tătăruşanu n-are însă niciun motiv să se lege din nou de club şi să aştepte o negociere la vară, când e liber şi o mare parte din banii pe care i-ar lua Steaua, îi va lua el.

„Tătăruşanu valorează în jur de cinci milioane de euro. A primit şi o ofertă concretă din partea noastră, rămâne să se hotărască. Dacă nu va accepta, ne vom reorienta. Sunt multe posturi unde vom rămâne descoperiţi", a spus chiar antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Şansele ca acesta să accepte sunt aproape nule şi amânând politicos a refuzul, Tătăruşanu jonglează cu ofertele.

Roma şi Napoli au încercat să-i obţină semnătura, iar presa din Italia îl dă pe portar ca şi transferat în Serie A, la Fiorentina, unde va ajunge din luna iunie pentru a semna contractul. În aceste condiţii, Steaua va pierde cei 1,5 milioane de euro plătiţi Bistriţei pentru Tătăruşanu, iar despre profit nici nu se mai poate vorbi.

Olympiacos a venit după Tănase

Cristian Tănase este alt jucător pe care Steaua e pe cale să-l piardă la finalul acestui sezon. Mijlocaşul a ajuns la o vârstă, 27 de ani, unde trenurile care pleacă din România se răresc şi e tentat să-şi încerce şi el norocul peste hotare. Campioana Greciei, Olympiacos Pireu, a venit deja în România pentru a discuta cu jucătorul şi cu agenții lui, iar din vară sunt şanse foarte mari ca să-l vedem pe "Dodel" la Atena, suma de transfer fiind de 2,5 milioane de euro.

Celeban e liber pentru Steaua

Polonezul Piotr Celeban n-a mai suportat foamea de la Vaslui şi, după ce nu şi-a primit salariul în ultimele cinci luni, a reziliat unilateral contractul cu moldovenii şi a plecat de la echipă. Steaua, club care l-a vrut pe fundaşul central în vârstă de 28 de ani şi în iarnă, a reînoit astfel oferta pentru el. Totuşi, antrenorul Laurențiu Reghecamp spune că Celeban nu poate fi înregimentat fără acordul Vasluiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net