La anul mergem cu altă Stea

Ultima actualizare:

    Celeban, fundaşul  Vasluiului, este unul  dintre cei mai curtaţi  jucători din Liga 1  în acest sezon
Celeban, fundaşul Vasluiului, este unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1 în acest sezon

Steaua va face la finalul acestui campionat ceea ce face o echipă din Est după ce câştigă un titlu: se desparte de cei mai buni jucători. Fie vânduţi, cazurile lui Cristi Tănase şi Iasmin Latovlevici, fie aflaţi la final de contract, cazurile lui Tătăruşanu şi Piovaccari, fie că sunt lăsaţi să plece liberi, cazurile lui Kapetanos şi Georgievski, greii trupei din Ghencea vor lăsa locul altora.

Cea mai sigură schimbare este la nivelul porţii, de unde Ciprian Tătăruşanu va pleca după aproape cinci ani de apărat cu succes. Sunt mai multe variante de înlocuitor pentru el, dar cel mai mult pare să prindă contur varianta cu Cristi Bălgrădean, care e dispus s-o trădeze pe Dinamo. Şi pe postul de fundaş stânga e aproape sigură plecarea lui Latovlevici şi venirea în locul lui a tânărului Alin Toşca, crescut de Steaua, dar rodat în Liga I în acest sezon de Viitorul. De asemenea, în centrul apărării vor apărea două nume noi, aşa cum a confirmat şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf, iar cele mai vehiculate sunt cele ale „câinelui" Grigore şi ale polonezului de la Vaslui, Piotr Celeban.

De asemenea, Steaua va muta foarte mult şi în ofensivă, unde transformarea va fi cea mai vizibilă. Atacul a fost punctul slab al roş-albaştrilor în acest sezon, iar ca şi consecinţă, Kapetanos şi Piovaccari îşi vor lua la revedere de Ghencea. În locul lor va apărea un trio nou din care vor face parte Liviu Antal, unul dintre cei mai buni marcatori din Liga I în acest sezon, dinamovistul George Ţucudean, care pare să fie bomba verii în campionatul nostru şi Yazalde Gomes, portughezul pe care Steaua vrea să-l fure de la Astra, unde a fost împrumutat de Braga.

În aceste condiţii, doar cu informaţiile pe care le avem în acest moment, Steaua va trimite în teren sezonul viitor doar patru dintre jucătorii cu prezenţe constante şi în cel prezent, Varela, ca fundaş dreapta şi Pintilii, Sânmărtean şi Chipciu, ca mijlocaşi. Laurenţiu Reghecampf spune însă că pot apărea suprize mai multe şi mai mari.

„Avem o listă de jucători pe care am discutat-o cu Mihai Stoica. Trebuie să o transmitem şi patronului. Când terminăm sezonul, tragem linie şi vedem care sunt jucătorii de care ne vom despărţi. Sunt mulţi jucători pe lista noastră, dar încercăm să aducem în primul rând jucători români, pentru că asta e dorinţa patronului", a spus acesta.

Reghecampf rămâne 100%

Celeban, fundaşul  Vasluiului, este unul  dintre cei mai curtaţi  jucători din Liga 1  în acest sezon
Celeban, fundaşul Vasluiului, este unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1 în acest sezon

Dacă la nivelul lotului nimic nu este sigur încă şi doar câţiva jucători par bătuţi în cuie pentru sezonul viitor, pe banca tehnică e linişte şi siguranţă totală. Laurenţiu Reghecampf va rămâne ca principal, el însuşi afirmând că nu e prea tentat de mirajul străinătăţii. De asemenea, toţi secunzii săi în frunte cu preparatorul minune, Thomas Neubert, vor continua în Ghencea încă un an.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net