Bateţi sau râde Europa de voi!

Ultima actualizare:

Aventura Stelei în Liga Campionilor se apropie de final. După ce au ratat în mod dramatic victoria la Basel, roş-albaştrii mai au şanse minime de calificare în primăvara europeană, chiar şi locul trei fiind acum o himeră. O victorie diseară cu Schalke ar menţine totuşi speranţele jucătorilor lui Reghecampf până la testul din decembrie cu Chelsea, de la Londra, unde steliştii pot profita de faptul că trupa lui Jose Mourinho va fi deja calificată.

„Pentru noi e ultima şansă. Sper să jucăm ca în primele 60 de minute din meciul tur", a recunoscut tehnicianul Stelei, amintindu-şi de eşecul oarecum nemeritat de la Gelsenkirchen (0-3), atunci când gruparea germană s-a impus cu goluri marcate în ultima jumătate de oră.

Dincolo de încercarea de a reintra în calculele calificării, revanşa cu Schalke din această seară are pentru Steaua şi o o altfel de miză. Mai exact, dacă va obţine toate cele trei puncte, campioana României va lăsa în urmă o serie incredibilă de 21 de meciuri fără victorie în grupele Ligii (şase egaluri şi 15 înfrângeri). Practic, de la celebrul 4-1 cu Dinamo Kiev din 2006, Steaua n-a mai bătut pe nimeni la „masa bogaţilor". La acest capitol, steliştii se află la egalitate cu grecii de la AEK Atena (21 de meciuri), imediat sub ruşii de la Spartak Moscova, care au 22 de partide la rând fără să guste din aroma victoriei.

Şi înaintea meciului din această seară fanii vor putea dona monedele pentru ajutoarrea cazurilor susţinute de Fundaţia Mihai Neşu. Ca şi la precedentele partide, cortul unde se vor putea dona monedele se află la intrarea dinspre strada Maior Coravu a Arenei Naţionale.

Campania umanitară de strângere de fonduri pentru Fundaţia Mihai Neşu, „Pentru tine doar o monedă, pentru ei un viitor" are ca scop colectarea monezilor pe care spectatorii le aruncă la intrarea în stadion pentru un meci de fotbal. Cei care vor, pot face donaţii şi la numărul de SMS 8837, costul fiind de 2 euro. Fondurile vor ajunge în conturile Fundaţiei Mihai Neşu, pentru ajutorarea copiilor cu dizabilităţi. Detalii puteţi vedea pe www.moneda-viitor.ro.

Seria de coşmar a Stelei (2006-2013)

Steaua – Lyon: 0-3Steaua – Real Madrid: 1-4Real Madrid – Steaua: 1-0Steaua – Dinamo Kiev: 1-1Lyon – Steaua: 1-1Slavia Praga – Steaua: 2-1Steaua – Arsenal: 0-1Sevilla – Steaua: 2-1Steaua – Sevilla: 0-2Steaua – Slavia Praga: 1-1Arsenal – Steaua: 2-1Steaua – Bayern: 0-1Fiorentina – Steaua: 0-0Steaua – Lyon: 3-5Lyon – Steaua: 2-0Bayern – Steaua: 3-0Steaua – Fiorentina: 0-1Schalke – Steaua: 3-0Steaua – Chelsea: 0-4Steaua – Basel: 1-1Basel – Steaua: 1-1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net