Steliştii câştigă 5 milioane de euro din bilete

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Meciurile trupei lui Reghe contra celor de la Chelsea, Basel şi Schalke vor avea loc pe Arena Naţională şi-n cazul în care fanii vor epuiza toate pachetele puse la dispoziţie, clubul va obţine în jur de cinci milioane de euro.

Fanii ce posedă abonamente pot cumpăra azi, online, legitimaţii de acces pentru toate cele trei confruntări din Liga Campionilor după care în perioada 8-16 septembrie opţiunea de cumpărare va fi deschisă tuturor doritorilor. Calculând că la fiecare meci se vor vinde în jur de 52.000 de tichete (chiar dacă stadionul are o capacitate de 55.634 de locuri, se scad biletele pentru oaspeţi, apoi există zone tampon între fanii rivali, plus anumiţi invitaţi), rezultă că steliştii pot avea un profit de cinci milioane de euro.

Oricum, susţinătorii "militarilor" au şi varianta de a-şi cumpăra legitimaţii de acces doar pentru un meci şi e de aşteptat ca cel puţin disputa cu englezii de la Chelsea să transforme Arena Naţională într-un stadion neîncăpător. Steaua va debuta în Liga Campionilor la data de 18 septembrie, în deplasare la Schalke, iar oficialii clubului sunt optimişti. "Am încredere că vom debuta cu dreptul în Liga Campionilor", a spus Meme Stoica.

Reghecampf: «Suntem nişte sclavi bine plătiţi»

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a dezminţit că a vrut să demisioneze de la conducerea Stelei din cauza tensiunilor cu Gigi Becali. "Nu a fost nimic adevărat. Mereu am spus că la Steaua patronul decide tot. Le-am şi spus jucătorilor, ca o glumă, că la Steaua sunt ca nişte sclavi foarte bine plătiţi. Noi suntem angajaţi şi ne comportăm ca atare", a spus Reghecampf.

simeon stalpnicul png

Preţ pachete bilete

Peluze

Inelul 3 - 210 Lei Inelul 2 - 240 LeiInelul 1 - 270 Lei

Tribuna a II-a

Inelul 3 - 375 LeiInelul 2 - 460 LeiInelul 1 – Periferic - 720 LeiInelul 1 – Median - 800 LeiInelul 1 – Central - 925 Lei

Tribuna I

Inelul 3 - 375 LeiInelul 2 - 460 Lei

VIP

VIP 3 - 1.125 LEIVIP 2 - 1.275 LEIVIP 1 - 1.650 LEI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net