Tatu le dă speranţe!

Ultima actualizare:

Diaz şi Tatu. Elveţienii au marcat primii, în minutul 49, prin Diaz. Latovlevici a pasat direct la un adversar, mingea a ajuns la mijlocaşul adversarilor şi acesta a şutat direct la vinclu. Totuşi, în minutul 88, Tatu a reuşit să egaleze cu-n şut de la şase metri dintr-o pasă a lui Adi Popa.  

Steliştii s-au energizat înainte de meci. Înaintea jocului cu elveţienii camerele tv l-au surprins la încălzire pe Florin Gardoş în timp dădea pe gât un energizant. Şi rivalii de la Dinamo au asemenea ritualuri, Dănciulescu cosumând şi câte două doze dintr-o astfel de băutură.

Gafa lui Bourceanu. Căpitanul Stelei, Alex Bourceanu, a fost aproape să strice acţiunea UEFA împotriva rasismului. La începutul meciului, jucătorii lui Basel au dat din mână în mână un fanion pe care scria „No to racism" (n.r.-Nu Rasismului) până la arbitrii, dar stelistul nu ştia că trebuie să-l preia şi el şi să-l ofere mai departe colegilor. În cele din urmă a înţeles explicaţiile „fluieraşului" şi acţiunea a fost dusă la bun sfârşit.

Stadionul, pe jumătate gol. La meci au asistat în jur de 30.000 de spectatori, deşi capacitatea arenei are peste 50.000 de locuri. Înfrângerile precedente din Liga Campionilor, preţul exagerat al biletelor şi lipsa comunicării cu fanii, au fost motivele pentru care elevii lui Reghe nu s-au bucurat de sprijinul necondiţionat al spectatorilor.

Salvaţi de Georgievski. În minutul 12 al partidei, elveţienii puteau marca, dar Georgievski, cel mai criticat stelist în ultimul timp, a avut o intervenţie senzaţională şi a scos mingea cu capul, de sub transversală, un gol ca şi făcut.

Tătăruşanu, fără impresar. Portarul Ciprian Tătăruşanu a intrat în ultimele şase luni de contract cu Steaua şi vrea să plece în străinătate. Înaintea meciului de aseară, în urma unor neînţelegeri cu impresarul său, Florin Iacob, a rupt înţelegerea cu acesta şi-şi va negocia singur un eventual transfer.

Tineretul a luat primul punct în Ligă. Echipa Under 19 a Stelei a remizat cu formaţia similară a celor de la FC Basel, 1-1, în Liga Campionilor la tineret şi a obţinut astfel primul punct în această competiţie după ce a fost desfiinţată de Schalke şi Chelsea. "Este un punct mare, pentru că ştiam că Basel are o echipă extraordinar de bună", a spus antrenorul Ion Toma.

Fostele glorii, invitaţi de onoare la meciuri. După ce Meme Stoica a jignit oameni ca Ienei sau Tudorel Stoica, oficialii roş-abaştrii au făcut un prim pas spre împăcare. Astfel, fostele glorii vor avea un sector special la partidele de pe teren propriu.

„Am vorbit cu Valeriu Argăseală şi începînd cu următorul meci de acasă vom face un sector special pentru fostele glorii. Mai bine mai târziu decât niciodată", a spus preşedintele de imagine al clubului, Helmuth Duckadam. Următoarea dispută de pe teren propriu va fi la data de 30 octombrie în CUpa României contra celor de la ACS Poli Timişoara.

Simona Halep i-a încurajat pe stelişti. Simona Halep, sportiva ce a câştigat duminică turneul de tenis de la Moscova, a fost prezentă aseară în tribunele Arenei Naţionale pentru a le face galerie roş-albaştrilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net