S-au înecat cu Corona

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La 16 august, Dinamo remiza în deplasarea de la Corona Braşov, scor 1-1, iar managerul Stelei, Mihai Stoica, a simţit nevoia să-şi bată joc de „câini" pentru acest rezultat. A postat pe Facebook o fotografie cu o bere Corona şi cu mesajul: „Un egal cât o victorie!". Sâmbătă, soarta i-a dat însă o palmă ironicului pentru că echipa campioană a comis-o identic.

Doar două puncte pierduseră „roş-albaştrii" în acest tur de campionat, în egalul cu Gaz Metan Mediaş, şi nimic nu anunţa problemele din jocul cu Corona Braşov. S-a demonstrat însă că atunci când nu tratezi fotbalul cu seriozitate, oricine îţi poate face probleme, iar echipa care avea doar cinci puncte adunate în 12 etape s-a bătut cu campioana de la egal la egal.

Mihai Stoica, managerul Stelei, îi luase la mişto pe dinamovişti pe un site de socializare după egalul acestora cu echipa Corona Braşov

simeon stalpnicul png

Mai mult, beneficiind de autogolul stupid al lui Szukala, Corona a sperat tot timpul într-o minune, pe care o merita dacă n-ar fi intervenit aiurea Florin Marcu, centralul partidei. Acesta a dictat eronat o lovitură de la 11 metri pentru Steaua, la o simulare în careu a lui Alexandru Chipciu şi Nicuşor Stanciu a transformat penalty-ul în acel minut 70, salvând obrazul actualei şi probabil viitoarei campioane a României. La final, steliştii erau supăraţi din cauza rezultatului, deşi locul 1 nu le este totuşi pus în pericol de nimeni. Antrenorul Laurenţiu a fost şi el pus la încurcătură şi s-a contrazis de mai multe ori în cadrul conferinţei de presă.

„Am reuşit să pierdem două puncte în faţa Coronei pe fondul unui joc slab. Nu meritam mai mult, putem spune că azi am câştigat un punct, pentru că putea fi şi mai rău. Probabil că trebuie să schimbăm foaia cu anumiţi jucători. Nu se poate o asemenea atitudine. Când îmbraci tricoul Stelei, trebuie să faci mult mai mult. Nu vreau să dau nume. Nu am avut timp să vorbesc cu ei după meci, dar a fost o greşeală foarte mare la Szukala. Trebuie să schimbăm foarte multe lucruri până la jocul din Liga Campionilor. Aşteptam mult mai mult de la jucătorii mei, însă când îţi dai singur gol nu prea mai ai ce face. Voi avea o discuţie cu jucătorii. Trebuie neapărat altă atitudine dacă vrem un punct sau trei puncte miercuri, la Basel", a declarat tehnicianul Stelei.

Iordănescu: «Steaua joacă tot mai slab!»

Anghel Iordănescu, fostul antrenor şi jucător al roş-albaştrilor, l-a atacat pe Reghecampf după semi-eşecul de la Braşov. „Steaua a făcut un joc slab, pe care în ultima perioadă l-am cam tot văzut. Nu cred că ar putea să se repete însă şi la Basel, pentru că va fi o cu totul altă echipă şi am încredere că poate reconfirma. Să-l lăsăm pe antrenor să decidă ce sistem foloseşte. Nu e firesc totuşi să joci cu trei apărători centrali când ai un singur jucător de atac la care să se apere", a afirmat „Tata Puiu".

Gane: «Ştiu sigur că n-a fost penalty!»

Jerry Gane, antrenorul Coronei, era bucuros, dar şi trist după egalul cu Steaua. Deşi un punct în faţa campioanei era un vis înainte de meci, antrenorul ştie însă că fără greşeala arbitrului putea să detoneze chiar bomba şi să le ia pe toate trei. „Nimeni nu ne dădea nicio şansă, dar a fost un punct meritat. Ştiu că nu a fost penalty, dar nu am ce să fac. Puteam câştiga cele trei puncte, dar ne puteau la fel de bine egala la altă fază", a declarat Gane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net