Steliştii în «vacanţă» la Londra, dinamoviştii la shaorma

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua a transformat partida cu Chelsea, ultima din grupele Ligii Campionilor în acest sezon, într-o oportunitate de relaxare. Fără şanse să mai rămână în Europa, jucătorii au primit acceptul să-şi ia cu ei iubitele sau soţiile şi cu toţii au plecat la Londra ca în vacanţă. A mers chiar şi suspendatul Bourceanu, dar nu la toată lumea curge lapte şi miere.

Trupa lui Laurenţiu Reghecampf mai joacă diseară pe Stamford Bridge, de la 21:45, pentru onoare şi pentru bani. Pentru onoare deoarece, fără un succes cu Chelsea, Steaua ajunge la 24 de jocuri fără victorie în Liga Campionilor şi bate recordul ruşinii deţinut până acum de Spartak Moscova. Pentru bani deoarece roş-albaştrii ar primit de la UEFA, în cazul unei victorii, încă un milion de euro, sumă care în România nu e de neglijat. Se poate adăuga şi imaginea bună pe care fiecare jucător în parte şi-ar putea-o crea în faţa agenţilor veniţi din toată Europa să-i vadă.

Soţiile şi prietenele vor face galerie steliştilor la meciul cu Chelsea

simeon stalpnicul png

Nu e uşor să te concentrezi când şti că orice ai face, calificarea în primăvara europeană e matematic imposibilă şi ultimul loc din grupă îţi este deja rezervat. Mai mult, steliştii au şi declarat că pentru ei mai mult contează finalul de an în Liga I, unde deja gâfâie şi pierd teren în faţa Astrei, decât meciul cu Chelsea, al cărui singur obiectiv este să-l încheie cu capul sus.

Toată lumea din conducere a fost de acord să privească această ultimă deplasare continentală pe 2013, ca pe o fiesta, că tot vin sărbătorile de iarnă. Tănase şi companie au plecat la Londra cu zâmbetul pe buze, alături de iubite sau soţii. Pe băieţi îi aşteaptă 90 de minute de fotbal la nivel înalt, iar pe fete două zile de cumpărături după care se pot întoarce în ţară cu tolba de cadouri pentru prieteni plină. Nu este prima dată când steliştii sunt însoţiţi de femei la un meci din Europa, dar parcă de această dată lucrurile sunt mai degajate ca de obicei. Rămâne de văzut dacă această atitudine nu va duce spre deconcentrare, caz în care roş-albaştrii ar putea reveni de la Londra nu doar cu sacul de cadouri plin, ci şi cu cel de goluri.

Dacă steliştii au plecat în „vacanţă" în Anglia, rivalii de la Dinamo au participat, alături de consoarte, la petrecerea de sfârşit de an. Evenimentul a avut loc la un restaurant cu specific turcesc, aflat în apropierea arenei din „Ştefan cel Mare". Rând pe rând, jucători, cei din staff-ul tehnic, angajaţii clubului, printre care şi Cornel Dinu, dar şi acţionarul Ionuţ Negoiţă şi-au făcut simţită prezenţa, iar printre cele mai sexy apariţii au fost soţia tehnicianului Flavius Stoican, Măriuca, dar şi cea a lui Ionel Dănciulescu, Mihaela. Petrecerea a fost deschisă de un grup de copii defavorizaţi ce le-au cântat colinde roş-albilor, iar aceştia au jucat rolul „Moşului" oferindu-le cadouri micuţilor.

simeon stalpnicul png

Srdjan şi Amelia Luchin au petrecut până spre dimineaţă

simeon stalpnicul png

Dar, şi elevii lui Stoican au primit veşti bune, Negoiţă, anunţându-i că-şi vor primi salariile restante pe două luni, datoriile existând deja din luna august. Mai mult, nici fanii nu au fost uitaţi şi-n curând îşi vor putea achiziţiona calendarul pentru 2014, personalizat cu idolii lor, iar în brad îşi vor putea agăţa globurile alb-roşii inscripţionate cu sigla echipei.

Totuşi, au existat şi momente în care rivalii din Ghencea au fost ironizaţi, directorul sportiv Cristi Bobar prezentând un tricou roş-albastru cu numele arbitrului Dima pe spate, „fluieraşul" care a ajutat vădit trupa lui Reghe în partida cu Oţelul, şi cifra 25, reprezentând numărul titlului pe care steliştii speră să-l obţină în acest sezon.

„A greşit Moşul adresa, probabil trebuia să ajungă în altă parte, nu la noi. Îi vom trimite tricoul lui Dima. S-a terminat turul şi putem şi noi să mai glumim", a comentat oficialul „câinilor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net