Nu v-a fost deloc milă de ele?

Ultima actualizare:
Fetele s-au plimbat  şi au fost la shopping
Fetele s-au plimbat şi au fost la shopping

Fotbaliştii lui Laurenţiu Reghecampf nu au făcut faţă tăvălugului lui Ajax, dezamăgindu-şi fanii. Soţiile jucătorilor au fost, de departe, cei mai pătimaşi suporteri ai echipei din Ghencea, dar au plecat dezamăgite de pe Amsterdam ArenA.

2300 de kilometri! Atât au parcurs soţiile fotbaliştilor de la Steaua pentru a fi alături de "jumătăţile" lor la meciul de joi seara. Cum Reghecampf şi-a ţinut băieţii în cantonament aproape o lună, deplasarea în Olanda a fost un prilej numai bun pentru iubitele "militarilor" să-şi mai vadă bărbaţii.

Aşa că fetele, în frunte cu Anamaria Prodan, au decolat cu destinaţia Amsterdam, cu două zile înaintea confruntării cu Ajax. Au avut timp de plimbări, de cafenelele din Amsterdam, dar şi de shopping, iar în ziua meciului au avut un program mai "lejer", preferând doar să stea în preajma hotelului. Fetele s-au pregătit serios de meci, s-au înfofolit bine pentru că în Olanda temperatura nu a ţinut deloc cu ele.

Galeria formată din iubitele fotbalitilor lui Laurenţiu Reghecampf a fost extrem de gălăgioasă pe tot parcursul jocului, însă încurajările fetelor nu i-au ajutat deloc pe stelişti.

Cele două goluri încasate de Tătăruşanu le-a turnat plumb în picioare  jucătorilor din Ghencea, iar pe prietenele lor le-a întristat la maximum. Ele au fost extrem de dezamăgite că au indurat frigul degeaba, iar băieţii nu au fost în stare să scoată un rezultat care să le poate da speranţe pentru returul de la Bucureşti.

Cu toate astea, Prodanca &co. promit să meargă în continuare după stelişti, chiar dacă rezultatele nu le sunt mereu favorabile. Până acum, la precedenta lor "escapadă" la un meci oficial al celor din Ghencea a fost un succes. Iubitele le-au purtat noroc steliştilor în Danemarca, când au scos un egal, 1-1, cu FC Copenhaga, remiză care i-a calificat în primăvara europeană.

Fetele s-au plimbat  şi au fost la shopping
Fetele s-au plimbat şi au fost la shopping

Fetele s-au relaxat înaintea jocului la restaurantul hotelului în care au fost cazate.  Lidera lor, Anamaria Prodan, soţia antrenorului stelist, a dat tonul la distracţie

Fetele s-au plimbat  şi au fost la shopping
Fetele s-au plimbat şi au fost la shopping

În ziua în care au ajuns în Olanda, iubitele fotbaliştilor au petrecut ore bune pe străduţele din Amsterdam. Şi nu au hoinărit degeaba, ci au intrat pe rând în toate magazinele din zona de cumpărături a oraşului

Fetele s-au plimbat  şi au fost la shopping
Fetele s-au plimbat şi au fost la shopping

Pentru că la un moment dat s-au plictisit de atâtea magazine, consoartele fotbaliştilor din Ghencea s-au oprit să se odihnească pe unul dintre celebrele poduri din oraşul batav

Fetele s-au plimbat  şi au fost la shopping
Fetele s-au plimbat şi au fost la shopping

Daniela Crudu, iubita lui Mihai Costea, nu a mers la Amsterdam alături de grupul de soţii sau prietene, ci de una singură. Fosta asistentă tv a ţinut neapărat să-i fie alături lui Mihai în Olanda, însă a mers pe cont propriu şi nici măcar la stadion nu a avut loc lâgă celelalte iubite de fotbalişti. Site-ul nefiltrat.ro a publicat o fotografie cu Daniela pe Amsterdam ArenA.

Steaua a pierdut clar la Amsterdam, dar fără câteva greşeli personale, rezultatul şi soarta calificării ar fi fost altele. Prima, şi cea mai mare, îi aparţine fundaşului Vlad Chiricheş, care şi-a pierdut omul din marcaj la golul de deschidere a scorului.

Pintilii va fi unul dintre marii absenţi ai Stelei în meciul de retur


    Fetele s-au plimbat  şi au fost la shopping
Fetele s-au plimbat şi au fost la shopping

După meci, jucătorul cotat de Gigi Becali la 15 milioane de euro şi-a făcut autocritica, dar a spus că şanse de calificare încă mai există. "Nu am reuşit să facem faţă. E păcat că am luat golul ăla pe fază fixă. Îmi reproşez că au dat gol de lângă mine, dar se întâmplă. La fazele fixe îţi trebuie şi puţină intuiţie şi şansă. Eu cred că am avut ocazii bune de a marca, iar dacă fructificam măcar una dintre ele, plecam cu un rezultat bunicel. Ar fi foarte frumos dacă am reuşi să ne calificăm la Bucureşti. Ne-a fost un pic greu pentru că am fost plecaţi de lângă familie.

Nu putem să dăm vina pe teren. Trebuie să marcăm şi să facem un joc bun. Cu publicul în spate putem să ne calificăm", a spus Chiricheş după meci. Totuşi, e posibil ca fundaşul să nu mai fie în teren la acest meci retur, dacă negocierile se finalizează, iar transferul lui în străinătate se face în această săptămână.

Gigi Becali a ajuns în cele din urmă la Amsterdam pentru meciul Stelei cu Ajax, dar patronul roş-albaştrilor n-a mai fost acelaşi. Stors de puteri şi doborât psihic după condamnarea la trei ani de închisoare cu suspendare, latifundiarul din Pipera nu s-a agitat absolut deloc în tribune şi a vizionat meciul părând pe alocuri că e chiar absent de la ce se întâmplă în jurul său.

"Într-un fel e mai bine că am pierdut. Stau şi eu mai liniştit săptămâna asta, că şi aşa am fost stresat. Nu prea m-a interesat acest meci, am fost pe stadion ca un simplu suporter, n-am trăit partida la intensitate maximă, aşa cum se întîmpla înainte. Sunt vlăguit şi scărbit", a venit explicaţia lui Gigi Becali după meci. Ieri, la venirea în ţară, acesta a declarat chiar că nu va mai face circ zilnic la televizor şi va vorbi cu presa o dată pe săptămână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net