Circ la Steaua după înfrângerea cu Schalke

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La Steaua s-a ales praful după doar un meci pierdut. N-o spunem noi, ci sunt exact cuvintele managerului general, Mihai Stoica. Cum s-a făcut nuntă după doar o victorie, aşa s-a făcut acum înmormântare după umilinţa cu Schalke, scor 0-3.

Românilor le place să câştige, dar sigur nu ştiu să piardă şi nici să managerieze o înfrângere. Orice eşec e învăluit într-o aură de tragic, iar rău-voitorii atraşi ca rechinii de mirosul de sânge ies la atac. N-ar fi o problemă dacă cei criticaţi, adică jucătorii, antrenorii şi conducătorii, ar şti să rămână discreţi şi echilibraţi. În fotbalul mioritic eşti însă un fraier dacă nu dai o replică pe măsură şi rămâi dator cu vreun adjectiv, iar plătitul poliţelor devine sport naţional. După acest scenariu, Laurenţiu Reghecampf şi soţia lui, pe de o parte şi Dumitru Dragomir şi Anghel Iordănescu în cealaltă tabără, au creat din nou o comedie penibilă.

„Schimbările lui Reghecampf au făcut praf echipa, au fost jenante. Steaua n-a jucat prost, rezultatul este prost. E ca şi cum ai zice operaţia reuşită, pacientul este mort. E greu să baţi pe Chelsea la Bucureşti, mai ales că a pierdut cu Basel. Nu sunt mari speranţe la calificare, e şi lipsa de experienţă", a declarat Dumitru Dragomir în direct, la TV, când Bourceanu şi compania nici n-apucaseră să facă duş după meciul de la Gelsenkirchen. Ocupat cu refacerea jucătorilor săi şi încă neatent la comentarii, antrenorul n-a putut răspunde personal la asta, dar „câinele" său de pază cu rol de soţie, fără autoritate sau responsabilităţi la Steaua, nu putea să nu se amestece.

Îl ador pe Dumitru Dragomir, dar iese la televizor mai mult decât oricine pe acest glob. A făcut praf echipa după meci, a făcut praf schimbările făcute de Laurenţiu. Astea sunt nişte golănii, dar noi ne-am obişnuit şi de asta în continuare vreau să plecăm din România", a spus Anamaria Prodan, cu amendamentul că nu se ştie încă exact cine apare mai des la televizor, ea sau Dragomir. Trezit din tristeţe, Reghecampf a văzut şi el o analiză a meciului făcută de Anghel Iordănescu şi a luat foc. „Am citit reacţiile unor oameni din fotbal şi cred că unii nici măcar n-au văzut meciul. Am făcut multe lucruri bune de când am venit la Steaua, iar cei care mă critică acum dau dovadă de lipsă de caracter", a spus simţit acesta nevoia să pună paie pe foc. În acest context, o singură întrebare ne mai bântuie: cum ar fi fost dacă Gigi Becali ar fi putut participa şi el la această demenţă?

«Liga Campionilor e prea mult pentru el»

Anghel Iordănescu n-are însă nici el altceva mai bun de făcut decât s-o ţină tot într-o polemică şi a vrut să facă 2-1. A lăsat consideraţiile tehnico-tactice la o parte şi a vorbit direct despre modul cum îl vede el pe Reghecampf. „L-am felicitat de câte ori a fost cazul, şi după meciul cu Chelsea, şi după cel cu Ajax şi după câştigarea campionatului. Acum a pierdut. Ce voia, să-l felicit din nou? Se pare că a fost depăşit de nivelul competiţiei. El s-a lăsat înşelat de acel 5-0 cu Săgeata Năvodari", a afirmat „Tata Puiu".

simeon stalpnicul png

Mihai Stoica: «S-a ales praful!»

Managerul general al Stelei este cunoscut ca unul dintre cei mai optimişti şi mai greu de doborât oameni din Ghencea. Totuşi, înfrângerea cu Schalke a fost percepută şi de el ca o tragedie şi pare că speranţele pentru primăvara europeană au dispărut din mintea lui. „S-a ales praful! Am pierdut 0-3, Basel a bătut la Chelsea! Nici că se putea mai rău! Mai e loc de surprize în grupă, dar lucrurile sunt acum foarte complicate", a declarat Stoica.

simeon stalpnicul png

Reghe, felicitări cu ţigara la spate

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a fost în centrul atenţiei cu ocazia aniversării a 38 de ani şi printre cei care l-au felicitat au fost şi puştii trupei din Ghencea.

simeon stalpnicul png

Rând pe rând, tinerii jucători şi cei din staff au stat la coadă pentru a da mâna cu Reghe. În mâna stângă, dusă la spate, tânărul antrenor a „palmat" o ţigară, dar fotoreporterii au surprins viciul său. În timpul liber, departe de camerele tv, Reghecampf „sudează" ţigările, dar în viaţa publică evită să fie suprins în această postură. Petrecerea a fost una reuşită, mai ales că nota pentru cei o sută de invitaţi a fost plătită de Nicuşor Stan, patronul localului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net