Ne-au pus în cap!

Ultima actualizare:
Piovaccari n-a  rezistat decât 45  de minute pe teren  în faţa lui Terry
Piovaccari n-a rezistat decât 45 de minute pe teren în faţa lui Terry

Steaua a pierdut fără drept de apel şi al doilea meci din grupele Ligii Campionilor. Trupa lui Reghecampf rămâne cu zero puncte în grupă, iar primăvara europeană pare de pe acum un vis interzis. Coşmarurile trupei din Ghencea au fost Ramires, marcator al unei duble, Georgievski, care a înscris în propria-i poartă şi Lampard, care a dat lovitura mortală.

Roş-albaştrii au sperat degeaba că minunea din urmă cu cinci luni se poate repeta. Primăvara nu-i ca toamna nici în fotbal, iar Chelsea lui Mourinho, de ieri seară, a fost diferită decât Chelsea lui Benitez, din martie. Bătuţi deja în primul meci, de Basel, londonezii au făcut la Bucureşti ce au promis. Steliştii au înotat tot timpul în spatele lui Lampard şi compania, iar diferenţa de valoare a fost de această dată evidentă. Spre final, şi Steaua şi-a creat ceva ocazii, dar Tănase, Kapetanos şi Stanciu au ratat prosteşte. Lampard a înscris şi el în ultimul minut, doar pentru a pune bomboana pe colivă şi a consfinţi umilinţa finală.

0-1

simeon stalpnicul png

0-2


    Piovaccari n-a  rezistat decât 45  de minute pe teren  în faţa lui Terry
Piovaccari n-a rezistat decât 45 de minute pe teren în faţa lui Terry

0-3

simeon stalpnicul png

0-4

simeon stalpnicul png

Gardoş şi Popa au prins „aripi". Steliştii au încercat să-şi sporească forţele pentru a le face faţă londonezilor bând energizant în plus faţă de celebrele punguliţe oferite de preperatorul fizic. Adi Popa şi Gardoş au fost surprinşi la inspecţia gazonului, sorbind dintr-o doză de Red Bull.

Motivaţi cu un film, dar degeaba. Laurenţiu Reghecampf a încercat din nou o manieră originală de a-şi motiva jucătorii. Tehnicianul le-a pus la vestiare o secvenţă din filmul „Miracolul", făcut după marea supriză a JO din 1980, când SUA au câştigat aurul la hochei în faţa URSS deşi nimeni nu le dădea nicio şansă.

Prima înfrângere pe Arena Naţională în 2013. Eşecul în faţa lui Chelsea a fost primul pentru Steaua în acest an calendaristic, pe Arena Naţională. Roş-albaştrii mai jucaseră 14 partide până la cea cu englezii, obţinând 11 victorii şi trei egaluri.

Au fost doar 30.000 de fani. Partida cu Chelsea n-a avut o reţetă financiară prea bună. Lăcomia roş-albaştrilor de a pune preţuri mari la bilete i-a costat, iar pe Arena Naţională n-au fost decât circa 30.000 de spectatori.

Monedele se duc la Fundaţia Mihai Neşu

Partida Steaua - Chelsea a însemnat şi startul campaniei „Pentru tine o monedă, pentru ei un viitor". Practic, la intrarea din faţa sectoarelor VIP a fost amplasat un dispozitiv care a colectat monedele ce de obicei erau aruncate de fani înainte de a pătrunde în arenă, accesul în stadion cu astfel de obiecte fiind interzis. Toţi banii vor fi direcţionaţi către Fundaţia Mihai Neşu, iar planul se va derula şi la celelalte meciuri de acasă ale Stelei din Liga Campionilor, cu Basel şi Schalke.

Frigul a gonit VIP-urile

Steliştii nu au mai avut parte de un stadion plin la meciul cu Chelsea.Temperatura scăzută şi ploaia care a căzut de luni seară şi nu s-a oprit nici la ora jocului au ţinut VIP-urile departe de Arena Naţională. Totuşi, fanii declaraţi ai Stelei sau apropiaţii familiei Becali au luat loc la lojele stadionului. Anghel Iordănescu s-a întreţinut minute bune cu Sandu Boc, impresarul Victor Becali a dezbătut fazele jocului cu vărul său, Virgil, la fel cum au procedat şi jucătorii Stelei care n-au prins lotul, din diferite motive.

Ilie Năstase și Viorel Păunescu au privit zgribuliţi umilinţa Stelei

simeon stalpnicul png

Puiu Iordănescu și Sandu Boc s-au întreţinut în pauza meciului

simeon stalpnicul png

Gică Hagi n-a fost impresionat de prestaţia campioanei României

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net