Steaua, afară din Europa la prima abatere!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Forul european va supraveghea cu atenţie orice mişcare a Stelei în următorii 5 ani, perioada maximă prevăzută de regulament.

Chiar dacă momentan au primit acceptul de a juca în cupele europene, jucătorii şi oficialii stelişti trebuie să dea dovadă de precauţie maximă în următorii cinci ani.

UEFA a decis să aplice Stelei o pedeapsă cu suspendare, care însă se poate activa în orice clipă, la primul pas greşit. „Comisia de Disciplină a analizat cu atenţie situaţia echipei Steaua şi, ţinând cont de unele circumstanţe atenuante, a fost impusă următoarea sancţiune: FC Steaua nu va putea evolua în vreo cupă europeană în care se va califica, sancţiune suspendată pentru o perioadă de probă de cinci ani", a fost comunicatul oficial al forului de la Nyon.

Până în 2018, steliştii sunt nevoiţi să se ferească de orice fel de abatere, altfel vor fi scoşi automat în afara Europei pentru cel puţin un an. „Această suspendare e foarte riscantă. Orice acţiune a unui membru, a unui suporter, va activa clauza. Eu nu am găsit nicăieri în decizie că se referă doar la fapte de corupţie", a confirmat preşedintele FRF Mircea Sandu. În stabilirea perioadei de probaţiune, Comisia de Disciplină a UEFA a decis perioada maximă prevăzută de regulament (cea minimă fiind de un an).

Aşteptaţi la aeroport de suporteri şi familii

Steliştii au avut parte de o primire de zile mari aseară, la revenirea din cantonament: peste 100 de fani i-au întâmpinat pe campioni la aeroport. După „baia de mulţime”, jucătorii au fost „preluaţi” de iubite sau soţii.

Daniela Crudu l-a întâmpinat pe iubitul ei, Mihai Costea

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net