«Am fost pus la zid, dar m-am răzbunat»

Ultima actualizare:

    Evoluţiile bune ale  lui Dragoş Grigore  l-au adus în atenţia  selecţionerului,  care l-a convocat pentru amicalul  cu Argentina
Evoluţiile bune ale lui Dragoş Grigore l-au adus în atenţia selecţionerului, care l-a convocat pentru amicalul cu Argentina

Dragoş Grigore jucase în opt derbi-uri contra Stelei şi nu înscrisese niciodată. Mai mult, ultimele dispute cu roş-albaştrii îl transformaseră în "blatist", pentru că fusese scos "ţap" ispăşitor la multe dintre golurile încasate. Acum însă, odată cu "scăriţa" în faţa lui Tătăruşanu, le-a închis gura contestatarilor.

Minutul 57 al derbi-ului de pe stadionul Ghencea a consemnat faza meciului. Căpitanul roş-albilor a reuşit o execuţie pretenţioasă, din penalti, deşi portarul a fost aproape de a apăra mingea. Dragoş Grigore s-a dus direct către galerie şi nici măcar colegii care doreau să-l felicite nu l-au putut opri din "misiunea" sa.

Grigore execută “scăriţa”...

simeon stalpnicul png

Ajuns în faţa propriilor fani, a început să sărute stema de pe tricou a "câinilor" şi să ridice braţele a triumf. Momentul a consfinţit împăcarea dintre cele două părţi! Reacţia vine ca urmare a unor episoade mai puţin plăcute ascunse în trecut. Suporterii l-au "desfiinţat" în meciurile de acasă, dar şi pe forumuri, iar el a fost aproape de a părăsi echipa.

Tătăruşanu este iniţial păcălit...

simeon stalpnicul png

În sezonul 2011 - 2012, în faţa rivalilor de-o viaţă, a comis un fault în careu asupra lui Tatu şi l-a pierdut din marcaj pe Ilie, cei din Ghencea câştigând cu 3-2. A urmat apoi confruntarea din ediţia 2012 - 2013 când a greşit o pasă simplă şi steliştii au reuşit să marcheze prin Rusescu, partida finalizându-se cu scorul de 3-1 pentru "militari". Chiar şi antrenorul de atunci al "câinilor", Dario Bonetti, l-a criticat public pe fundaş: "Nu putem să câştigăm cu asemenea greşeli. Dragoş Grigore le-a făcut un cadou steliştilor".

... reţine apoi, dar mingea depăşise linia porţii

simeon stalpnicul png

Acum, şi-a luat revanşa, chiar dacă Keşeru a marcat pe final, 1-1, şi a mai umbrit momentul de glorie al dinamovistului. "M-am gândit demult să dau scăriţă, nu mi-a venit pe moment. Îmi doream enorm să înscriu împotriva Stelei. Voiam să câştigăm pentru că nu am mai făcut-o în ultima perioadă în faţa lor şi mai ales că au fost derbi-uri în care am fost pus la zid. M-am răzbunat, într-un fel, am demonstrat că iubesc Dinamo", a comentat Grigore.

Steaua, în primele patru din Europa

Steaua, Bayern Munchen, Olympiacos Pireu şi Sparta Praga sunt singurele echipe din Europa care nu au înregistrat înfrângeri în campionat. Bilanţul cel mai bun îl are clubul din Pireu: 26 de meciuri, 24 de victorii şi 2 remize, urmează nemţii (23 / 21 / 2), cehii (18 / 15 / 3) şi roş-albaştrii (21 / 14 / 7).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net