Erupe vulcanul! Fanii au voie cu torţe şi fumigene la meciul Steaua-Dinamo

Ultima actualizare:

    DigiSport 1, ora 21.00
DigiSport 1, ora 21.00

„Steaua va erupe în acest meci ca un vulcan. Şi va erupe rău de tot, vă spun eu", a declarat zilele trecute Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, iar de asta pare să nu se mai îndoiască nimeni. Ironiile şi jignirile venite dinspre Ghencea, contraatacurile sub centură ale dinamoviştilor şi decizia LPF de a permite în stadion materialele pirotehnice, tind să facă unic acest meci.

Bătălia s-a purtat timp de o săptămână la televizor şi la acest capitol tabela arată avantaj Steaua. „Hit the Jackpot", a postat managerul pe Facebook alături de o fotografie cu un joc mecanic la care s-a câştigat premiul cel mare. Nu din întâmplare a ales şeptarii, pentru că dacă Steaua va câştiga diseară, va însemna a şaptea victorie la rând în eternul derby.

„Aerul va fi respirabil în Ghencea doar pentru stelişti. Va fi un spectacol în tribune cum nu s-a mai văzut până acum. Meciul acesta mai este important şi din alt punct de vedere. Avem acelaşi număr de victorii şi pentru prima dată în istorie Steaua ar trece în avantaj la meciurile directe cu Dinamo. Este singurul capitol unde suntem inferiori în faţa altei echipe din România", a spus Mihai Stoica într-o conferinţă de presă. Steliştii au scos la atac şi un jucător pentru ultima înţepătură înaintea fluierului de start.

„Am aflat de la colegii mei când eram la naţională pentru meciurile cu Olanda şi Ungaria că domnul Bobar îi suna pe Pintilii şi pe Tănase şi le cerea tricouri cu Steaua. Deci e stelist sută la sută!", a afirmat Alexandru Chipciu despre directorul sportiv al lui Dinamo. Acesta a negat totul şi a spus că jucătorul a fost influenţat să spună asta, dar ce mai contează? Diseară se joacă 11 la 11 şi ultimul cuvânt va fi în lavă. Pardon, în iarbă.

Derby-ul de diseară pare să fie bântuit de cifra şapte, asta pentru că roş-albaştrii n-au mai învins-o pe Dinamo în Ghencea din 2007, când Neaga înscria singurul gol al meciului. Pe banca Stelei stătea Marius Lăcătuş, iar pe cea a lui Dinamo, Walter Zenga. Şi reciproca este însă valabilă. Nici Dinamo n-a mai câştigat în Ghencea de cinci ani pe muchie. În 2009, trupa lui Dario Bonetti învingea gaşca lui Cristiano Bergodi cu 1-0, prin golul lui Gabriel Tamaş.

Reghecampf: «O să vedeţi pe teren ce se va întâmpla»

simeon stalpnicul png

Laurenţiu Reghecampf şi-a schimbat discursul cu o zi înainte de meciul cu Dinamo. Astfel, tehnicianul i-a lăsat ironiile şi declaraţiile războinice lui Meme Stoica, iar el a redevenit profesionist.

"O să vedeţi pe teren ce se va întâmpla. Eu vă spun şi acum că, dacă ne uităm în clasament, dacă ne uităm pe ceea ce am realizat în ultimul an, putem fi favoriţi pe hârtie. Nu ştiu cum se vor comporta cei de la Dinamo, dar nu cred că va conta tinereţea lor la un asemenea meci", a spus acesta.

"Cei care iubesc Dinamo îşi doresc să scotem maximum din acest meci. Vom avea determinare şi atitudine şi sunt convins că vom face un meci bun mare." Flavius Stoican,antrenor Dinamo

simeon stalpnicul png

Atenţie să nu ia din nou foc peluza!

Meciul de diseară se anunţă a fi unul cu grad ridicat de risc şi din această cauză s-a decis ca peste 900 de jandarmi şi 350 de poliţiști bucureşteni să asigure ordinea publică. Acest lucru s-a hotărât şi din cauza istoricului întâlnirilor pe Ghencea dintre cele două echipe, care s-au lăsat cu incidente grave. Amintim doar cazul halucinant din mai 1997, când suporterii „câinilor" au dat foc peluzei în care stăteau, reuşind să o distrugă aproape în totalitate. Apoi, în 2009, tot dinamoviştii au creat un spectacol pirotehnic cu torţele introduse ilegal în stadion chiar de jucători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net