Steliştii se mută în baza S.F.

Ultima actualizare:

Steliştii au avut parte doar de două zile de pauză. De la revenirea din cantonamentul austriac, antrenorul Laurenţiu Reghecampf le-a atras atenţia jucătorilor săi că va urma o perioadă şi mai grea pentru ei, din punct de vedere sportiv. Tehnicianul a stabilit ca următoarea perioadă de pregătire să înceapă de ieri şi să aibă loc în Marea Britanie, într-un centru ultra-luxos.

Concret, campionii vor sta zece zile la hotelul care-i găzduieşte, de anul trecut, pe fotbsaliştii naţionalei Angliei. Baza sportivă St. George's Park este considerată una dintre cele mai moderne din lume şi i-a costat pe englezi nu mai puţin de 105 milioane de lire sterline. Complexul se întinde pe o suprafaţă de 130 de hectare şi se află în prezent în manageriatul Federaţiei Engleze de Fotbal.

În Anglia, Reghe şi compania vor beneficia de toate fecilităţile de care dispune baza: 11 terenuri în aer liber, centru de medicina sportiva, pavilioane pentru diverse exerciţii, spaţiu special amenajat pentru pregătirea portarilor, spa, piscina, teren de golf. Steliştii stau la St. George's Park până la 9 iulie, când vor reveni în ţară, o zi mai târziu fiind programată Supercupa României, meci pe care-l vor disputa împotriva Petrolului.

Programul meciurilor Stelei în Anglia

Astăzi: Steaua - Livingston (ora 20:00)2 iulie: Steaua - Notts County (ora 16:00) 6 iulie: Steaua - Sheffield Wednesday (ora 18:00)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net