FINAL Steaua - Chelsea 0-4. Lampard ne dă lovitura de graţie în ultimul minut. Roş-albaştrii sunt la pământ.

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua şi Chelsea (azi, 21.45, TV1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1) se întâlnesc pentru a treia oară într-un an, de data asta pentru o miză mult mai mare, în grupele Ligii Campionilor. Rămâneţi pe click.ro pentru a urmări cele mai tari faze ale meciului de pe Arena Naţională.

UPDATE: FINAL DE MECI. Steaua rămâne cu 0 puncte în grupă şi cu un golaveraj jenant, 0-7. Urmează dubla cu Basel, singura din care se pot scoate puncte.

UPDATE: Lampard a înscris şi el în ultimul minut, doar pentru a pune bomboana pe colivă şi a consfinţi umilinţa finală.

UPDATE: Cristi Tănase, de departe cel mai periculos stelist, îl încearcă pe Cech în minutul 84 cu un şut de la 30 de metri. Portarul respinge în corner, iar din această lovitură iese cea mai mare ocazie a roş-albaştrilor din această repriză.v Singur, din cinci metri, Filip dă pe lângă minge şi nu reuşeşte să înscrie.

UPDATE: Campionii României par resemnaţi. Suntem în minutul 70 şi nu reuşim să legăm câteva pase.

UPDATE: Are şi Steaua o ocazie! Cristi Tănase lobează superb, Cech respinge cu preţul unei accidentări.

UPDATE: Apărarea Stelei este făcut şah-mat. Oscar trage. dar trimite în bară

UPDATE: Minutul 55, Chelsea îşi măreşte avantajul, 3-0, gol Ramires

UPDATE : Reghecampf a făcut două schimbări la pauză! Au intrat Tatu şi Kapetanos, au ieşit Adi Popa şi Piovaccari

UPDATE: A început repriza a doua.

UPDATE: PAUZĂ PE ARENA NAŢIONALĂ. STEAUA - CHELSEA 0-2

UPDATE: MIN 43 AUTOGOL Georgievski! Chelsea conduce la Bucureşti cu 2-0

UPDATE:  Min 35. Chelsea atacă în continuare. Reuşim cu greu să le punem probleme londonezilor. Oscar, David Luiz, Ramires şi Eto'o şi-au încercat norocul la poarta noastră. Apărarea Stelei face faţă cu greu. Gardoş, cel mai bun om de până acum al românilor.

UPDATE: Borussia are 1-0 cu Marseille, iar Porto a marcat împotriva lui Atletico

UPDATE:  Min 23. Primul şut al Stelei. Tănase trage din afara careului, dar Cech reţine fără probleme.

UPDATE: Min 20. Gol Chelsea. După atacuri în valuri, englezii reuşesc să deschidă scorul. Ramires marchează pentru 1-0.

UPDATE: Se înscrie pe alte stadioane. Arsenal - Napoli 2-0

UPDATE:  Prima schimbare la Chelsea! Accidentat, Torres părăseşte terenul. În locul său intră Eto'o.

UPDATE:  Atac periculos al englezilor. Gardoş a salvat în ultimul moment! Am scăpat cu bine!

UPDATE: Meciul a început !

UPDATE: Echipele au intrat pe teren. În câteva momente va începe partida. Pe Arena Naţională răsună imnul Ligii Campionilor.

UPDATE: Jucătorii celor două formaţii au terminat încălzirea şi s-au retras la vestiare.

UPDATE: 15 minute până la fluierul de start al arbitrului spaniol Carlos Velasco Carballo. El va fi ajutat la cele două tuşe de compatrioţii săi Roberto Alonso şi Juan Yuste, iar rezerva va fi Javier Rodriguez. Asistenţi suplimentari au fost desemnaţi Carlos Gomez şi Carlos Del Cerro.

UPDATE : Mai sunt 30 de minute!!!!! Emotii din ce în ce mai mari! Să le ţinem pumnii băieţilor ! Ascultă aici melodia preferată a campionilor.

UPDATE: Emoţiile cresc! Mai sunt 40 de minute până la startul jocului! La stadion, fanii Stelei care au ajuns deja îşi fac simţită prezenţa.

UPDATE: S-a terminat primul meci al serii: Zenit -  Austria Viena 0-0

UPDATE: Mai este o oră până la startul meciului. Jose Mourinho va începe partida cu: Cech - Ivanovici, David Luiz, Terry, A. Cole - Oscar, Ramires, Lampard - Mata, Fernando Torres, Schurrle.

UPDATE Cele două echipe au ajuns deja la stadion! Urmează să iasă, pe rând, pe gazon să "inspecteze" suprafaţa de joc.

UPDATE: ECHIPA DE START A STELEI:  Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari.

Meciul de pe "Arena Naţională" este extrem de important pentru ambele echipe, care vin după înfrângeri, în prima etapă. Steaua a pierdut în Germania, cu Schalke, 3-0, iar londonezii au fost învinşi de Basel, 2-1.

Chelsea e fără Hazard, dar şi Reghecampf are bătăi de cap în privinţa lotului. Pintilii a părăsit accidentat antrenamentul de ieri şi, din păcate, nu a putut fi recuperat şi nu va sta nici pe banca de rezerve.

UPDATE Porţile Arenei Naţionale se vor deschide la ora 19.15.

Organizatorii partidei Steaua-Chelsea au anunţat că programul caselor de bilete a fost prelungit, astfel că suporterii care nu şi-au cumpărat tichete şi se decid să meargă la meci cu câteva ore înainte de start o pot face. Fanii campioanei României trebuie să ştie că singura casă de bilete care va rămâne deschisă până la ora 22.00 este cea dinspre intrarea Maior Coravu. Decizia luată de organizatori are ca scop atragerea fanilor la stadion în contextul în care vânzările de bilete pentru acest meci nu au rupt gura târgului, la fel cum s-a întâmplat la precedentele întâlniri ale campioanei României în cupele europene.

Reghe, mesaj de încurajare de la fiul cel mic!

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a fost plăcut surprins de mesajul pe care fiul său cel mic i l-a transmis prin intermediul Click!

simeon stalpnicul png

Cine are grijă de Reghecampf şi Mourinho?

Dincolo de disputa din teren, Steaua-Chelsea se joacă şi la nivelul femeilor care stau în spatele celor doi tehnicieni: Anamaria, respectiv Matilde.

Chelsea, favorită la pariuri

Echipa lui Mourinho are cotată cu prima şansă la casele de pariuri. Astfel, cine pariază pe un succes al lui Chelsea, va primi o cotă de 1.75. Un egal este cotat cu 3.45, iar cine va miza pe o victorie a Stelei va fi răsplătit cu de 4.70 ori suma pariată. Cine partiază că Steaua nu pierde, va beneficia de o cotă de 2.

Chelsea, de 11 ori mai scumpă ca Steaua!

În martie, Steaua a câştigat trei sferturi din „dubla" cu Chelsea, din optimile Ligii Europa, dar l-a pierdut pe cel decisiv. După 1-0 la Bucureşti şi 1-1 la pauză pe „Stamford Bridge", Steaua s-a prăbuşit în repriza secundă la Londra, când a încasat două goluri şi a pierdut calificarea. „Reghe" susţine că acum va fi altfel, deşi omologul său nu va mai fi Benitez, ci Jose Mourinho. Ambele echipe încep meciul sub presiunea rezultatelor din prima etapă a grupelor, când au pierdut cu Schalke, respectiv Basel. „Este un meci important pentru noi, pe care îl vom trata mult mai bine decât cel cu Schalke. Întâlnim o favorită la câştigarea Ligii Campionilor. Acum este altceva, au alt antrenor, pe cel mai bun din lume. Cu siguranţă va fi altceva faţă de meciurile din primăvară. Vom trata altfel acest meci, vom încerca să blocăm mijlocul terenului. Vrem să le lăsăm cât mai puţine spaţii", a anunţat ieri Reghecampf.

Gigi Becali a pronosticat: Steaua - Chelsea 2-0

Deşi este încarcerat de aproape jumătate de an, Gigi Becali nu a uitat de pasiunea sa pentru fotbal şi despre dragostea pentru Steaua, demonstrând că a intrat deja în febra meciului cu Chelsea.

Chelsea, fără Hazard

Dacă absenţa a lui Pintilii este o lovitură pentru roş-albaştri, aceştia au primit ieri şi o veste bună. Mijlocaşul Eden Hazard (22 de ani), unul dintre cei mai buni jucători ai lui Chelsea, n-a făcut deplasarea la Bucureşti, din cauza unei accidentări. În disputa de anul trecut, Hazard a evoluat destul de şters în tur, pe „Naţional Arena", timp de 75 de minute, până a fost schimbat, dar în retur, când Benitez l-a scos doar pentru aplauze, în prelungiri, s-a revanşat, cu o evoluţie foarte bună.

Acoperişul, tras cu întârziere

Ieri, gazonul de pe „Arena Naţională" se prezenta în condiţii proaste, fiind îmbibat cu apă pe numeroase porţiuni. Asta pentru că, în ciuda avertizărilor meteo, acoperişul a fost tras cu întârziere, abia în jurul orei 16.30, deşi în Bucureşti precipitaţiile au început de duminică dimineaţa! Steaua solicitase tragerea acoperişului de 25 de milioane de euro încă de sâmbătă, de când se anunţase codul portocaliu de ploi în sud-estul ţării, dar administratorii arenei s-au mişcat mai greu. „Poate era mai bine să se tragă mai devreme", a spus ieri Reghecampf, în conferinţa de presă. Acoperişul nu poate fi tras decât în anumite condiţii, dacă sunt temperaturi apropiate de 0 grade Celsius şi dacă nu plouă. Altfel spus, această acţiune poate avea loc doar înainte de începerea precipitaţiilor, pe baza unor decizii luate în urma previziunilor meteo. Cum recent a expirat şi contractul cu firma germană care se ocupa cu mentenanţa acoperişului, românii s-au mişcat, evident, mai greu. Cei de la ALPAB (Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti), în subordinea căreia se află „Arena Naţională", n-au putut fi contactaţi pentru a-şi expune punctul de vedere.

La ora 19.00, când Chelsea a efectuat antrenamentul oficial, acoperişul era tras. Steaua a evoluat ultima dată cu acoperişul închis pe „Naţional Arena" pe 16 iulie, la meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. În ciuda faptului că gazonul era ieri după amiază îmbibat cu apă, aseară Mihai Stoica a dat asigurări că terenul va fi bun.

"Terenul va fi excepţional. S-a prezentat excelent la antrenamentul lui Chelsea. Până la ora meciului, nu va mai ajunge apă pe el.Exact ca un gazon din Anglia va arăta", a spus Mihai Stoica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net