VIDEO! Vezi cum a scăpat Mircea Lucescu victoria printre degete în Liga Campionilor!

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Şahtior Donţk şi Borussia Dortmund au oferit un meci senzaţional pe „Donbass Arena", în Ucraina, eclipsând Real Madrid - Manchester United în care englezii s-au baricadat în jumătatea lor. Din păcate, ehcipa lui Mircea Lucescu n-a reuşit decât un egal, 2-2.

Şahtior Doneţk - Borussia Dortmund s-a încheiat 2-2, nemţii sunt favoriţi la calificare, însă totul se va decide în retur, la 5 martie.

Cu Raţ titular şi integralist la Şahtior, ucrainenii au deschis scorul în minutul 31, când croatul Dario Srna a transformat în gol o lovitură liberă executată fantastic.

Din păcate pentru gazde, avantajul lor n-a rezistat decât zece minute. Vârful de atac polonez al celor de la Dortmund, Lewandowski, a profitat de un moment ridicol în apărarea Şahtiorului şi a egalat (41).

După pauză, echipa pregătită de Mircea Lucescu a făcut 2-1 cu un alt gol fabulos, înscris de brazilianul Douglas Costa pe care „Il Luce" a avut inspiraţia să-l arunce în luptă în minutul 62. Sud-americanul a primit o pasă de 40 de metri, a profitat de eroarea de marcaj a lui Hummels şi a înscris cu un voleu senzaţional (68).

Dortmund nu s-a mulţumit cu o înfrângere la limită, în speranţa că va obţine calificarea în retur, iar curajul nemţilor a fost răsplătit pe final de meci. O nouă gafă în defensiva Şahtiorului după un corner, iar Hummels a catapultat balonul în poartă pentru 2-2 (87).

VEZI CELE MAI INTERESANTE FAZE ALE JOCULUI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net