ŞOCANT! Un sportiv brazilian a recunoscut că trupul fostei sale amante a fost aruncat la câini

Ultima actualizare:
Bruno Fernandes
Bruno Fernandes

Brazilianul Bruno Fernandes, fostul căpitan al echipei Flamengo, a recunoscut că fosta sa amantă, un model cu care avea un copil, a murit strangulată în 2010 şi că trupul ei a fost aruncat la câini pentru a elimina probele omorului.

Bruno Fernandes, în vârstă de 28 de ani, a negat în faţa unui tribunal din Contagem faptul că ar fi comandat asasinarea Elizei Samudio, dar a recunoscut că a acceptat un plan pentru uciderea femeii.

"Nu ştiam, nu am comandat eu crima, dar am acceptat-o", a spus el în faţa judecătorilor, pasând responsabilitatea privind decesul Elizei asupra prietenului său Luiz Ferreira Romao, alias Macarrao, şi vărului său, Jorge Luiz Rosa.

Bruno Fernandes
Bruno Fernandes

Un alt bărbat implicat în acest caz, Marcos Aparecido dos Santos, cunoscut drept Bola, a fost cel care a comis crima.

Potrivit lui Bruno Fernandes, Bola i-a cerut lui Macarrao să o ţină pe femeia în vârstă de 25 de ani de mâini şi a strangulat-o. Apoi, Macarrao a tranşat trupul tinerei şi a aruncat bucăţile la câini.

Bruno Fernandes a precizat, în instanţă, că atunci când a aflat că Eliza Samudio a fost asasinată l-a întrebat pe Macarrao: "Eşti nebun? Vrei să îmi distrugi viaţa?". Macarrao i-ar fi răspuns că a rezolvat o problemă care îl afecta pe Bruno "atât de mult".

Eliza Samudio şi copilul
Eliza Samudio şi copilul

Macarrao a fost condamnat, în noiembrie 2012, la 15 ani de închisoare pentru omor calificat, pentru sechestrarea şi reţinerea Elizei Samudio, fosta amantă a lui Bruno, răpită alături de fiul ei Bruninho, atunci în vârstă de patru luni. În timpul procesului, acuzatul a afirmat că Bruno a fost cel care a comandat uciderea femeii.

La rândul său, Bruno este acuzat de omucidere şi că a ascuns trupul tinerei ce a dispărut în iunie 2010, după ce femeia a încercat să dovedească în justiţie paternitatea lui Bruno pentru copilul său, cu ajutorul unui test ADN, în scopul obţinerii unei pensii alimentare. În prezent, copilul are trei ani.

În decembrie 2010, justiţia statului Rio l-a condamnat pe Bruno la patru ani şi jumătate de închisoare pentru că a răpit-o pe Eliza, a pălmuit-o şi a forţat-o să bea o substanţă ce putea să-i provoace avortul. Fostul căpitan al echipei Flamengo este încarcerat într-un penitenciar din Minas Gerais.


    Eliza Samudio şi copilul
Eliza Samudio şi copilul

O altă fostă amantă a lui Bruno, Fernanda Gomes de Castro, a fost de asemenea condamnată, în noiembrie 2012, la cinci ani de închisoare cu regim semideschis, pentru sechestrarea şi reţinerea Elizei Samudio şi a fiului acesteia, Bruninho.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net