Soţia lui Dinu se zbate între viaţă şi moarte

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cornel Dinu trece prin cele mai grele momente din viaţă. Soţia sa este internată în stare gravă la reanimare, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării ei de sănătate. "Procurorul" e de nerecunoscut, nu vorbeşte decât cu apropiaţi şi totuşi, după multe ore petrecute pe holurile spitalului în aşteptarea unei veşti de la doctori, şi-a găsit timp să urmărească şi un antrenament al lui Dinamo.

De o săptămână, situaţia medicală a doamnei Dinu s-a înrăutăţit. Marţea trecută, Silvia (62 de ani) a suferit o criză diabetică severă, a intrat în comă, dar specialiştii clinicii profesorului Ioan Lascăr, din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca, au reuşit să o stabilizeze.

I s-au administrat medicamente, părea că totul revine spre normal, dar luni a apărut anunţul şocant: trebuie amputat şi piciorul drept, după ce în 2010 suferise aceeaşi intervenţie şi la membrul stâng. "Mister" şi-a dat în lacrimi acordul, a chemat un preot pentru a o împărtăşi, iar marţi, Silvia a fost supusă intervenţiei chirurgicale.

A fost singura soluţie pentru a o salva, pentru că diabetul şi ateroscleroza de care suferă de mulţi ani i-au afectat grav circulaţia sângelui. Ieri, Silvia Dinu se afla încă la Terapie Intensivă, în comă indusă şi respira cu ajutorul aparatelor.

Surse din cadrul spitalului ne-au spus că, totuşi, starea ei este stabilă, iar medicii speră că evoluţia va fi una favorabilă.

La auzul veştii, prietenii apropiaţi de la club, dar şi foştii colaboratori i-au transmis mesaje de susţinere, iar fanii şi-au arătat afecţiunea faţă de simbolul "câinilor" pe site-urile dedicate şi pe forumuri.

"Am vorbit cu naşul la telefon, era foarte supărat, necăjit şi îngrijorat în privinţa soţiei", a anunţat finul lui Dinu, Cornel Ţălnar.

"Am vorbit cu dânsul la meciul cu Steaua, era supărat din cauza problemelor de sănătate ale soţiei sale. Mister e un om bun... Îi transmit să fie tare şi noi toţi trebuie să fim alături de el în aceste momente", a declarat şi Florentin Petre, unul dintre jucătorii preferaţi ai lui "Mister".

Însă, oricât ar încerca cei din jur, inclusiv fiul Corneluş, care îi stă alături permanent, să-i aline suferinţa, Dinu pare copleşit de aceste momente. S-a închis în el, a slăbit, vorbeşte rar până şi cu cei apropiaţi şi ţine permanent legătura cu medicii.

Silvia Dinu, august 2011: «Dacă îmi pun proteză, sunt ca orice om»

În luna august, într-un interviu acordat revistei "Q Magazine", Silvia Dinu spunea că boala nu a doborât-o şi că-n scurt timp îşi va relua activitatea ca orice om normal.

În pereţii arterelor se “infiltrează” colesterolul şi grăsimile excesive din sânge. În timp, se depune şi calciu stânjenind circulaţia sângelui

simeon stalpnicul png

"Situaţia durează de anul trecut (n.r. - 2010). Aştept să îmi termine odată proteza şi să pot merge din nou pe picioarele mele, să conduc maşina, să mă plimb în voie, să redevin cea care am fost cu puțin timp în urmă. Până atunci însă, sunt nevoită să merg în scaun", anunţa doamna Dinu.

Consoarta lui "Mister" nu-şi pierduse credinţa şi anunţa că dorinţa sa arzătoare este să devină bunică. "Dumnezeu există! Dar sigur că mai ai şi îndoieli. Bine, uneori şi-o mai face şi omul cu mâna lui. Am un copil care abia s-a însurat, vrem să ne facă nepoţi. Nici nu ne gândim la sfârşit. Suntem foarte optimişti şi sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, să trecem peste toate aceste necazuri", declara Silvia Dinu.

Mai citeşte:

Soţiei lui Dinu i-a fost amputat şi al doilea picior

Soţia lui Dinu mai stă încă o săptămână în spital

ŞOC: Soţia lui Cornel Dinu se zbate între viaţă şi moarte

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net