Soţiei lui Dinu i-a fost amputat şi al doilea picior

Ultima actualizare:

Cornel Dinu trece printr-o grea suferinţă. Ar fi trebuit să dea lovitura de start la meciul cu rivalii din Ghencea, dar starea emoţională nu i-a permis. A asistat la partidă de la tribuna oficială, dar gândul său nu a fost la meci, ci spre soţia sa, Silvia, internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aflat la doi paşi de stadionul unde jucau roş-albii.

Problemele de sănătate ale doamnei Dinu s-au accentuat marţea trecută şi atunci familia a decis ca Silvia să fie sub supravegherea medicilor.

Consoarta dinamovistului a fost imediat preluată de echipa doctorului Şerban Brădişteanu, bun prieten de familie şi omul care s-a ocupat de cazul Silviei. În plus, el este şi cardiologul care l-a operat în vară pe „Mister", oficialul dinamovist fiind supus atunci unei intervenţii de by-pass coronarian.

Femeia care îi este alături „Procurorului" de peste 30 de ani a urmat un tratament şi părea că starea sa se va îmbunătăţi, iar doctorii chiar i-au comunicat că va mai rămâne în spital doar câteva zile.

Dar, duminică au reapărut problemele. Diabetul şi ateroscleroza de care suferă de mai mulţi ani i-au afectat grav circulaţia sângelui.

Şi, după ce în vara lui 2010 i-a fost amputat piciorul stâng de la genunchi în jos, ieri, Silvia şi-a pierdut şi membrul drept, surse medicale declarând că a fost operată la clinica profesorului Ioan Lascăr, din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca. Acum, Silvia Dinu se află la reanimare şi este monitorizată de medici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net