Am zdrobit Ungaria!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Victoria obţinută în faţa maghiarilor ne-a dus mai aproape de un loc pentru barajul de calificare la turneul final de la Rio. Marţi urmează întâlnirea decisivă cu Turcia, "ienicerii" fiind acum pe locul patru în grupă.

Marica, mai bun ca Răducioiu. În minutul 2 al partidei, atacantul de 27 de ani a recuperat balonul din faţa unui fundaş advers şi a şutat elegant pe lângă portar. Prin această reuşită, Marica a ajuns la cota 22 şi l-a depăşit astfel în clasamentul golgheterilor echipei naţionale pe Florin Răducioiu (21 de goluri).

Pintilii a marcat primul său gol la naţională

simeon stalpnicul png

Chiricheş şi Goian au dat siguranţă apărării

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Pintilii a marcat primul său gol la naţională. În minutul 31, Mihai Pintilii a înscris un gol spectaculos, din pasa lui Marica: şut de la 30 de metri, la colţul scurt, în vinclu. A fost prima reuşită a stelistului de când e în lotul "tricolorilor", el bifând aseară a 14-a prezenţă pentru România.Tănase a închis tabela. Mijlocaşul Stelei, Cristi Tănase, a reuşit ultimul gol al meciului, în minutul 88. El a a trecut lejer de un fundaş ungur şi a şutat la colţul lung al porţii apărate de Bogdan.

Bourceanu e suspendat pentru meciul cu Turcia. Alex Bourceanu a primit cartonaşul galben în minutul 52 după o ţinere de tricou şi va fi suspendat pentru partida de marţi cu Turcia. Cum Lazăr este accidentat, Piţurcă va avea la dispoziţie un singur închizător, pe Hoban. Maxim, primă de 80.000 de euro. Maxim, jucătorul lui Stuttgart, a semnat o înţelegere cu o firmă de echipmanet sportive şi va câştiga 70.000 de euro pe an din drepturi de imagine. Totuşi, dacă România va ajunge la CM de la Rio şi el va avea cât mai multe prezenţe în teren, va mai încasa un bonus special de 80.000 de euro.

Piţurcă şi-a pus ochelari. La începutul meciului, pe banca tehnică, camerele tv l-au surprins pe Victor Piţurcă purtând ochelari de vedere, însă dupâ câteva minute selecţionerul i-a dat jos şi a ieşit l amarginea terenului pentru a da indicaţii. Pe finalul primei reprize, Piţi a fos aplaudat de suporteri după ce a recuperat spectaculos mingea care părăsise suprafaţa terenului.

Incidente în tribune. Fanii maghiari au continuat să facă probleme şi-n incinta Arenei Naţionale. Ei au aruncat cu petarde şi au încercat să rupă barajul forţelor de ordine pentru a se răfui cu românii aflaţi la tribuna I, iar jandarmii i-au pus la punct numai după ce au folosit gaze lacrimogene şi bastoanele din dotare. De partea cealaltă, în peluza "tricolorilor", două grupuri de suporteri s-au bătut chiar sub privirile şocate ale jucătorilor care, după încălzire, doreau să intre în tunelul ce duce la vestiare.Riscăm suspendarea? La începutul jocului, susţinătorii "tricolorilor" au huiduit imnul Ungariei şi au afişat mai multe bannere cu mesajul "1918" (la 1 decembrie 1918 a avut loc Unirea Transilvaniei cu România),în timp ce ultraşii din ţara vecină s-au întors cu spatele în momentul intonării "Deşteaptă-te române".

Apoi, suporterii gazdă au avut mai multe scandări anti-maghiare, iar crainicul a anunţat că România riscă suspendarea terenului. De altfel, în partida tur, de la Budapesta, ungurii au jucat cu tribunele goale, FIFA aplicând sancţiunea din cauza scandărilor antisemite din timpul unui meci cu Israel.

Piţurcă: «De fapt am obţinut patru puncte»

Selecţionerul Piţurcă şi-a felicitat jucătorii în vestiar şi a anunţat că succesul cu 3-0 în faţa ungurilor va conta mult în cazul în care va exista egalitate de puncte la finalul meciurilor din preliminarii.

„A fost o seară frumoasă, un joc special şi am obţinut o victorie ce ne deschide drumul spre baraj. Acum urmează un meci decisiv cu Turcia şi dacă învingem, 95 la sută suntem în cursa pentru Rio. De fapt acum am obţinut patru puncte pentru că-n caz de egalitate vor conta foarte mult cele trei goluri marcate", a spus Piţi.

Acesta le-a transmis un mesaj şi ultraşilor adverşi: „Înţeleg că a fost de vină băutura, e şi drumul lung de la Budapesta, dar noi le-am dat o lecţie de fotbal şi cred că acum vor merge liniştiţi spre casele lor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net