«Tricolorii» se umplu de bani dacă ajung la Mondial

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Până acum prima componenţilor echipei naţionale era de trei milioane de euro, dar Naşu a decis în Comitetul Executiv de luni să suplimenteze suma cu încă 600.000 de euro.

Dumitru Dragomir a dezvăluit ieri cum Mircea Sandu vrea să-i impulsioneze pe fotbaliştii din lotul lui Piţurcă. Fiecare jucător şi om din staff-ul lui Victor Piţurcă va lua câte 200.000 de euro dacă se vor califica la Campionatul Mondial 2014 de la Rio. "Mircea Sandu a mărit premierea jucătorilor şi stafului naţionalei.

În afară de cei 50 la sută din banii veniţi de la FIFA pentru calificare, trei milioane şi ceva de euro, preşedintele le-a mai promis jucătorilor şi celor din staff încă 5-600.000 de euro. O să fie 3.5 milioane de euro pentru o calificare", a dezvăluit Dragomir. Deşi, între oficialii Stelei şi Piţurcă există tensiuni, şeful Ligii nu crede că în aceste condiţii vreun jucător din Ghencea îşi va permite să refuze convocarea în rândul "tricolorilor": "Nu prea s-au lămurit lucrurile între ei. Dar, mă rog, au pus batista pe ţambal. Iar jucătorii?! Păi în trei luni pot câştiga 200.000 de euro. Neglijezi aşa ceva numai dacă eşti bolnav mintal! Cum să nu iei banii ăştia?! Acum nu se mai joacă doar de dragul fotbalului. N-aţi văzut că bagă de toate în tine, sunt atâtea metode de chin pentru marea performanţă!".

Jucăm cu Andorra şi Estonia

"Tricolorii" mai au două meciuri de disputat în grupa D a preliminarilor CM 2014. Selecţionata lui Piţurcă va întâlni, în deplasare, la data de 11 octombrie echipa similară a Andorrei, iar peste patru zile va juca acasă contra Estoniei. În ambele partide avem nevoie de victorii la diferenţă cât mai mare de goluri pentru a mai spera la locul doi, poziţie ce duce la barajul pentru turneul de la Rio, olandezii fiind lideri detaşaţi.

Ciprian Marica va fi cu siguranţă titular în meciurile cu Andorra şi Estonia

simeon stalpnicul png

România e pe locul patru (13 puncte), în timp ce rivalii Turcia (13 puncte) şi Ungaria (14 puncte) sunt pe locurile trei şi patru şi au un golaveraj mult mai bun. "Nu mi-e frică de olandezi că nu o să-şi facă meseria, mi-e frică să nu ne înecăm noi ca ţiganul la mal. Putem face şi golaveraj, Andorra e ca o echipă de judeţ, ca o stradă", a explicat Dragomir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net