Reghe a luat apucăturile lui Meme

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua a mers la Vaslui cu gândul să spele ruşinea din meciul cu Chelsea, dar pentru a lua toate punctele a avut nevoie ca trei jucători ai gazdelor să fie eliminaţi. La final, nervii au explodat, iar în centrul evenimentelor s-au aflat tot oamenii din staff-ul roş-albaştrilor.

Mihai Stoica a bruscat o ziaristă la la Skopje, într-un meci din Liga Campionilor şi ne obişnuise cu tot felul de ieşiri în decor. La Vaslui, însă, Laurenţiu Reghecampf a surprins neplăcut. În loc să vorbească despre meci, tehnicianul a împrumutat năravurile arogante ale managerului şi s-a dat în stambă.

La conferinţa de presă n-a acceptat întrebările ziariştilor şi a vorbit doar el, în clişee, în stilul Mourinho. Apoi, enervat că ziariştii îl tot întrerupeau, s-a ridicat şi a plecat după ce unul i-a spus să meargă şi să se pregătească de Liga Campionilor. Apoi, ferit de camerele de luat vederi, „Reghe" a ţinut să-l apostrofeze pe respectivul cu care s-a luat de gât şi pe care, conform martorilor, a încercat să-l lovească.

simeon stalpnicul png

Un alt erou negativ al partidei dintre Vaslui şi Steaua a fost centralul din Craiova, Sebastian Colţescu. Acesta a comis trei greşeli grave, toate împotriva moldovenilor şi a înclinat balanţa înspre bucureşteni. Mai întâi, în minutul 27, n-a acordat penalty pentru Vaslui la un fault în careu al lui Szukala asupra lui Temwanjera. Şapte minute mai târziu a mai gafat o dată, arătându-i al doilea galben şi implicit roşu lui Madson pentru un fault uşor, la mijlocul terenului.

În sfârşit, în minutul 73, Cerniauskas a fost eliminat direct pentru fault din postura de ultim apărător, deşi portarul Vasluiului nu era ultimul apărător. „Impecabil! Strălucitor! Fulminant! Aşa a fost arbitrajul, din altă lume. Poate la recuperatorii din Tiraspol să mai vezi aşa ceva", a spus şi Adrian Porumboiu, patronul Vasluiului.

Sânmărtean, acuzat de blat?

Singura decizie importantă şi corectă luată de arbitrul Colţescu sâmbătă seara a fost eliminarea lui Lucian Sânmărtean, pentru că l-a călcat fără minge pe marcatorul unicului gol, Piovaccari. Reacţia nervoasă a mijlocaşului a fost ironizată de Porumboiu. "Am văzut doi actori jalnici: Colţescu de o parte şi Sânmărtean pe de altă parte. Sânmartean a fost foarte dinamic, combativ. A avut motivaţie, dar nu mai e treaba mea, nu mai discut. Nu vreau să fac nicio legătură. Am jucat în patru oameni", a spus patronul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net