Răzvan Lucescu, victorie în Liga I după 722 de zile

Ultima actualizare:

    Teixeira a făcut un  meci excelent  în faţa ardelenilor
Teixeira a făcut un meci excelent în faţa ardelenilor

Răzvan Lucescu n-a reuşit după plecarea lui Contra să scoată Petrolul din zodia egalurilor, ba dimpotrivă. Fostul rapidist a devenit el însuşi un „Mister X", iar prahovenii au ajuns la 13 remize în acest sezon, cele mai multe, ultimele patru cu Lucescu junior.

Totul s-a încheiat însă sâmbătă, când atât Petrolul şi mai ales Răzvan Lucescu, au rupt bariera. După cinci remize în cinci meciuri la Ploieşti, patru în campionat şi unul în Cupă, Lucescu junior şi compania au câştigat cu 2-0 în faţa lui Gaz Metan Mediaş, prin golurile lui Albin şi Mustivar, consolidându-şi locul pe podium.

Statistic vorbind, Răzvan Lucescu nu mai cunoscuse gustul victoriei în Liga I de pe 20 mai 2012, când câştiga în Giuleşti, alături de Rapid, ultimul meci din acel sezon, cel cu Oţelul Galaţi, scor 1-0, gol Ciprian Deac. S-au scurs de atunci nu mai puţin de 722 de zile, o cifră cu adevărat impresionantă. Deşi a încercat să nu lase să se vadă, victoria a fost ca o izbăvire pentru tehnician, dar şi pentru familia „lupilor galbeni".

„Am avut meciuri extrem de grele şi n-am fost preocupat că am făcut doar egaluri. Mă bucur că începem să recuperăm din problemele", a declarat Lucescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net