Război în familie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, şi soţia sa, Anamaria Prodan, vor primi vizita echipei lui Cosmin Contra, naşul lor de cununie. Totodată, consoarta tehnicianului din Ghencea e cea care l-a impresariat pe „Guriţă" atunci când a preluat Petrolul şi cea care reprezintă interesele a trei jucători ai „lupilor".

Reghe şi Contra s-au mai întâlnit până acum ca antrenori rivali. Prima dispută s-a terminat la egalitate, 2-2, apoi „militarii" s-au impus în Supercupă, 3-0, şi acum „Guriţă" vrea să se revanşeze. Dacă atunci când erau fotbalişti nu au legat vreo prietenie strânsă, acum ei au devenit rude, iar orgoliile au devenit mai mari. Ambii au fost fundaşi dreapta, au fost împreună în lotul de tineret al „tricolorilor" în 1998, însă Contra i-a fost mereu superior lui Reghe, atât la echipa naţională cât şi-n privinţa formaţiilor pentru care a evoluat.

Acum, acesta din urmă a arătat, prin prisma rezultatelor, că este totuşi un tehnician mai bun. Dar, cum s-a ajuns ca destinele lor să se intersecteze după ce au terminat cariera de jucători? „Cheia" e la Anamaria Prodan. Ea a devenit iubita lui Reghecampf şi după o nuntă formală în America, a urmat una în ţară, acolo unde Cosmin Contra şi soţia sa, Alina, le-au fost naşi. Au urmat multe petreceri şi vacanţe împreună, dar şi ajutor din partea finei pentru „părintele spiritual".

simeon stalpnicul png

Ea l-a propus la Petrolul şi l-a consiliat atunci când a semnat contractul. În plus, pe lângă faptul că l-a pus în funcţie pe Contra, nevasta lui Reghe are şi trei jucători ai ploieştenilor pe care-i impresariază. Portarul Mircea Bornescu şi fundaşii Sebastian Achim şi Haubert Guilherme, primii doi rezervă, sunt pe lista ei, iar cota lor împreună este, conform www.transfermarkt.de, de trei milioane de euro, sumă deloc de neglijat pe piaţa transferurilor.

Iar, legăturile nu se opresc aici. Nevasta lui Reghe s-a ocupat şi de mutarea lui Adrian Cristea de la Petrolul la Steaua. Totuşi, pentru a nu exista suspiciuni Reghe şi Contra evită să se întâlnească înaintea unui meci direct şi nu discută nici măcar telefonic, dar recent naşul a acuzat echipa finului că este ajutată de arbitrii.

«Lupii» i-au zdrobit acum 12 ani în Ghencea

La partida de diseară vor asista 1.3000 de suporterii ploieşteni, aceştia anunţând că vor realiza o coregrafie specială. Tema va fi legată de victoria de răsunet împotriva gazdelor, 4-1, într-un meci disputat în 1999, chiar în Ghencea (goluri: Roşu / Costescu 3, Duro-autogol). Tot în acel an, ploiştenii s-au impus şi acasă cu 5-1 contra Stelei.

Naşul, laude pentru fin

Cosmin Contra a vorbit la superlativ despre Reghecampf, apreciind munca acestuia pe banca tehnică a roş-albaştriilor. "Sunt naşul lui Reghe în viaţa privată. Acum e un meci important în campionat. Finul meu a câştigat campionatul la pas, a ajuns în Liga Campionilor, e în vogă acum şi are toate meritele pentru ceea ce a reuşit la Steaua", a spus Contra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net