«Rusesquito» a lovit chiar la debut

Ultima actualizare:

Performerul serii a fost de departe Raul Rusescu, fostul atacant al Stelei. Acesta a fost titular în returul cu Mladost Podgorica, din Muntenegru, şi n-a dezamăgit, marcând două din cele şase goluri ale echipei sale. Rusescu a fost lăudat de toată lumea la final şi a fost poreclit de fani "Rusesquito".

Sevilla s-a calificat în play-off după 9-1 la general, iar în această fază va juca împotriva polonezilor de la Slask Wroclaw. Un alt fost stelist, Bănel Nicoliţă, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor într-un meci european. Fundaşul a înscris golul de 3-0 pentru Saint Etienne, în returul cu Milsami Orhei, din Moldova. Şi francezii au mers mai departe şi vor juca în play-off cu danezii de la Esbjerg.

De asemenea, Alexandru Maxim a mers şi el mai departe cu VfB Stuttgart, dar mai greu decât se anticipa, doar datorită unui gol marcat în deplasarea de la Plovdiv.Pe şvabi îi aşteaptă un duel cu croaţii de la Rijeka. Nu în ultimul rând, Kubanul lui Dorinel Munteanu s-a calificat lejer în faţa lui Motherwell şi va juca în play-off cu Feyenoord.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net