«Pufuletele», pus la dietă de spanioli

Ultima actualizare:

Oamenii din staful lui FC Sevilla şi-au dat seama de la primele antrenamente că Rusescu este supraponderal şi la pământ cu pregătirea fizică. Inclusiv antrenorul principal, Unai Emery, a declarat că dacă românul nu e pus de urgenţă într-un program special poate deveni un transfer ratat. Antrenamentele speciale la care este supus Rusescu dau însă roade, iar atacantul a slăbit multe kilograme într-un timp record.

Acest lucru este evident şi cu ochiul liber, iar presa din Spania nu putea să nu observe. Publicaţia Estadio Deportivo a făcut chiar o comparaţie între modul cum arăta jucătorul nostru la venirea lui la Sevilla şi cum arată acum, după câteva săptămăni de muncă spartană. Dacă în prima fotografie se observă un Rusescu care se ţine de „colăcei", cu burtică şi cu obraji de bucătar, în cea din dreapta se vede cum atacantul e epuizat de efort, supt la faţă şi evident mai subţirel. Astfel, Rusescu are şanse, dacă va continua pe această linie, să-şi justifice cele 2,2 milioane de euro plătite pentru el.

Ratează totuşi întâlnirea cu Leo Messi

Chiar dacă spaniolii recunosc şi ei că Rusescu a progresat mult şi în curând va putea emite pretenţii la primul 11, acest lucru se va mai amâna.

Asta pentru că românul n-a fost oprit de Unai Emery în lotul pe care îl va deplasa la Barcelona, pentru jocul de pe Camp Nou, de sâmbătă. În aceste condiţii, Rusescu ratează primul său mare duel din Primera Division, cu trupa lui Messi, campioana în exerciţiu a Spaniei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net