Le-a comasat prima cu un salariu restant

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rapidiştii au sperat mult că noii patroni vor face lumină la club şi vor salva ce a distrus George Copos. În doar câteva luni, temerile celor mai sceptici s-au dovedit însă a fi adevărate. Planul lor este o vrăjeală oficializată, iar în Giuleşti se aşteaptă de fapt falimentul, care va fi pronunţat de azi într-o săptămână.

Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir au intrat furibund în pâine. Au plătit imediat după instalare o primă în valoare totală de 20.000 de euro pentru barajul de menţinere în Liga I câştigat şi încă un salariu din banii veniţi de la LPF pentru drepturile TV. Toate bune, doar că nu s-a continuat în acest ritm cu plăţile, ba dimpotrivă, acestea au rămas singurele. Jucătorii au ajuns acum cu datorii mai mari ca pe vremea lui George Copos, iar buboiul se sparge în Giuleşti. Unul dintre fotbalişti n-a mai răbdat şi a dezvăluit de fapt ce inginerie au pus la cale Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir.

„Ne-au dat nişte frimituri pentru că am câştigat barajul cu Chiajna, dar nu înainte să ne pună să semnăm nişte acte. Vă daţi seama că jucătorii, nemaivâzând bani de atâta timp, au semnat ca primarii, fără să citească. Am aflat apoi că pe documente scria că sumele reprezintă un salariu restant, nu prime suplimentare. E o ruşine ce s-a întâmplat. Domnul Cristescu vorbea de nişte ştate de plată. Să le scoată dacă are curaj", a afirmat un jucător rapidist, care n-a dorit să-şi dezvăluie identitatea pentru a nu avea la Rapid probleme şi mai mari decât cele deja existente.

«Nu numărăm roşiile, dar ei vor numai antricoate»

Jucătorii lui Sandu Tăbârcă au fost şi ieri în grevă, iar ameninţarea cu neprezentarea la primul meci din Liga a II-a, care ar trebui să fie mâine, la Berceni, devine credibilă.

Nicolae Cristescu, patronul Rapidului

simeon stalpnicul png

În ciuda protestelor lor, nimic nu s-a schimbat în bine la club. Noii patronii acceptă însă să rămână datori cu salariile, dar nu cu replicile verbale. Astfel, după ce jucătorii s-au plâns că la Pro Rapid nici mâncarea nu e de ajuns, Cristescu i-a contrazis dur pe aceştia. „Nu se numără pâinile sau roşiile, cum spun ei, dar vor numai antricoate, muşchi de vită sau specialităţi de lux. Asta nu se poate", a afirmat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net