Haos la Rapid şi cu noii patroni

Ultima actualizare:
Pancu  va juca  sâmbătă un nou  derby cu  Steaua (Fotografii: Răzvan Păsărică)
Pancu va juca sâmbătă un nou derby cu Steaua (Fotografii: Răzvan Păsărică)

Rapid a scăpat ca prin urechile acului de faliment şi toţi fanii vişiniilor şi-au pus speranţele în noii proprietari ai clubului. Aceştia au declarat că nu vor face aceleaşi greşeli ca George Copos, dar n-au învăţat din trecut şi lucrurile se desfăşoară în Grant la modul amator.

Poate din dorinţa de a face cât mai multe într-un timp scurt, noua conducere a Rapidului face greşeli după greşeli. Iar cele mai mari se văd în alcătuirea pripită şi neinspirată a lotului.

Vrând să pară din start o mână de fier, Nicolae Cristescu şi Grigore Sichitiu au transferat la kilogram, peste capul antrenorului Marian Rada, în ideea de a întări echipa.

Doar în ultimele două zile au adus 5 jucători şi la suprafaţă lucrurile par că merg spre bine. Adevărul este însă că niciunul dintre Doman, Pătulea, Grigoraş, Raul Costin sau Paulinho nu pot ajuta echipa în perioada următoare, fiind total nepregătiţi. Greşelile pe care noua conducere le face nu se opresc însă aici.

În goana nebună după jucători, conducerea i-a organizat şi impus lui Marian Rada miercuri, la ProRapid, un trial cu 40 de jucători. Asta deşi tehnicianul a cerut linişte pentru a pregăti în detaliu meciul cu Steaua.

''Rapid trebuia să abordeze acest tur cu jucătorii de la barajul cu Chiajna, plus câteva implanturi utile şi la obiect. Ce se face în această perioadă mi se pare o ciorbă. Toţi jucătorii cu care mă trezesc la antrenamente sunt la pământ cu pregătirea. Aleargă şi ei ca şi mine, ca să nu facă burtă. Să nu mai spun că unii au venit deja accidentaţi. Am făcut însă un trial senzaţional de inspirat, cu jucători de pe la Metaloglobus, din care voi face echipa pentru meciul cu Steaua. Nu ştiu ce sens a avut. Astfel de lucruri se fac în pauzele competiţionale", a spus Rada, supărat că şefii săi nu realizează priorităţile echipei.


    Pancu  va juca  sâmbătă un nou  derby cu  Steaua (Fotografii: Răzvan Păsărică)
Pancu va juca sâmbătă un nou derby cu Steaua (Fotografii: Răzvan Păsărică)

Surse din anturajul clubului au dezvăluit că noii patroni sunt acelaşi gen întâlnit până acum în România, cu pretenţia de a dicta antrenorilor cine să joace.  Pentru că Rada merge doar pe mâna lui, se pare că va fi dat afară imediat după probabila înfrângere cu Steaua, de mâine.

În locul său sunt aşteptaţi Manea sau Grigoraş. „Am auzit şi eu că voi fi dat afară, dar merg pe drumul meu. Sunt curios însă de ce viitorii mei înlocuitori nu vin acum, înainte de Steaua. Nu vor să-şi asume o eventuală umilinţă? Lasă că şi-o asumă Rada", a afirmat tehnicianul.

În ceea ce priveşte criza financiară,  şi aceasta a rămas la fel. Până acum, jucătorii au primit banii pe o lună şi prima pentru barajul cu Chiajna.

"Am auzit şi eu că voi fi dat afară, dar merg pe drumul meu"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net