Rapid se va muta la Piatra-Neamţ

Ultima actualizare:

    Daniel Pancu  şi coechipierii săi  nu mai sunt doriţi  în Bucureşti
Daniel Pancu şi coechipierii săi nu mai sunt doriţi în Bucureşti

Trupa lui Viorel Moldovan are şanse mari să promoveze din nou în Liga I, dar în primul an de la revenire va avea mari probleme de identitate. Asta pentru că nu va mai putea disputa jocurile de acasă pe stadionul de sub Podul Grant.

De vină este Ministerul Transporturilor care a cerut Clubului Sportiv Rapid, deţinătorul Stadionului Giuleşti, să mărească chiria la 5.000 de euro pentru fiecare meci. Cum o echipă are într-o lună cel puţin două jocuri pe teren propriu, clubul de fotbal ar trebui să scoată din buzunar minimum 10.000 de euro la fiecare 30 de zile.

Suma este prea mare atât în comparaţie cu suma plătită în prezent, 5.500 de lei de pentru fiecare meci, cât şi prin ceea ce oferă bătrânul Giuleşti, nemodernizat de ani buni. Astfel, cel mai probabil Rapid va juca la Piatra Neamţ primele partide de acasă, stadionul moldovenilor fiind primul şi singurul după Giuleşti trecut în dosarul de licenţiere.

„Solicitările noastre adresate Ministerului Transporturilor de a reglementa problemele legate de folosirea stadionului «Giuleşti-Valentin Stănescu» nu au primit niciun răspuns. Costurile exagerate ale chiriei, precum şi degradarea accentuată a stadionului ne determină să căutăm o altă arenă pentru disputarea partidelor considerate pe teren propriu", se arată şi într-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net