Rapidiştii îşi află soarta la sfârşitul lunii martie

Ultima actualizare:

    Daniel Pancu şi colegii săi stau cu sufletul la gură  aşteptând decizia privind  confirmarea planului de  reorganizare a clubului
Daniel Pancu şi colegii săi stau cu sufletul la gură aşteptând decizia privind confirmarea planului de reorganizare a clubului

Cristina Andronache, administratorul judiciar al clubului, a solicitat reprogramarea pentru ca "vişiniii" să aibe şanse de a obţine dreptul de a activa în Liga I, iar dosarul va fi pe masa judecătorilor cu doar trei zile înainte ca procesul de licenţiere să expire.

Data de 28 martie va fi decisivă pentru rapidişti. Atunci vor afla dacă planul de reorganizare a clubului va fi aprobat şi astfel vor avea posibilitate să evolueze în primul eşalon fotbalistic.

Tot atunci se vor analiza şi contestaţiile depuse de cei nemulţumiţi privind procedura de vot a acestui plan, practic mai mulţi jucători (dar şi companii) fiind nevoiţi să renunţe la sume importante de bani. Strategia reprezentanţilor clubului e ca judecătorul sindic, cel care cercetează dosarul, să respingă întâmpinările acestora şi planul de reorganizare să primească acceptul.

"Din cauza acestor contestaţii nu a trecut planul, dar acum avem timp să rezolvăm problemele şi la noul termen să se încheie totul. Rapid va ieşi din insolvenţă şi va redeveni o forţă", a spus finanţatorul Nicolae Cristescu.

Din câte se pare, omul de afaceri Nicolae Sarcină va prelua echipa până la noua întâlnire cu judecătorii şi va plăti toate datoriile astfel că "vişiniii" au toate şansele să revină în prima divizie. Interesant e faptul că, oficialii Rapidului au rezolvat şi problema stadionului, în cazul în care echipa va putea juca în Liga I.

Cum arena din Giuleşti este în paragină, pentru meciurile de acasă vor folosi stadionul Astrei contra unei chirii modice, aceasta fiind una dintre clauzele transferului lui Alexandru Ioniţă II la gruparea din Giurgiu. În plus, pentru cedarea puştiului de 19 ani, pe lângă cei 600.000 de euro încasaţi, giuleştenii vor primi sub formă de împrumut şi doi fotbalişti de la formaţia patronată de Niculae.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net